Gör som över 40.000 andra! Gå med i AKTIER!

Börsvärlden har en ambition om ständig förnyelse och närvaro inom nya koncept och trender som växer fram i det digitala kommunikationslandskapet inom börs, finans och sparande. Detta i syfte att komplettera våra traditionella kommunikationsformat och kunna erbjuda våra läsare nya spännande uppslag i syfte att inspirera till bättre investeringar.

Genom ett samarbete med AKTIER – Nordens största Facebook-grupp inom aktier, börs och placeringar – öppnar vi dörrarna till en ny plattform för diskussion, utbyte av kunskap och erfarenheter med andra medlemmar samt möjligheten att i realtid komma i kontakt och prata med intressanta finansrelaterade bolag och tjänster.

Q/A:s med spännande börsbolag

Utöver de dagliga diskussionerna om olika aktier, strategier, fonder, sparande och placeringar så anordnar AKTIER också löpande intressanta “happenings” där gruppens medlemmar får interagera med representanter från olika börsbolag (Q/A:s) eller ställa frågor till populära börsprofiler. Inom ramarna för vårt samarbete med gruppen kommer Börsvärlden framöver att hjälpa till att arrangera och bjuda in våra läsare till dessa happenings, som tenderar att vara mycket uppskattade. Som medlem har du också möjlighet att själv komma med förslag och påverka de bolag/personer som vi bjuder in till gruppen.

Bli medlem

Tusentals nya medlemmar ansluter sig varje månad för diskutera aktier, fonder, placeringar och övriga börs- och finansrelaterade händelser och ämnen med andra likasinnade investerare och traders.

Bli medlem i AKTIER genom att söka på gruppens namn på Facebook eller genom att klicka här.

För frågor om synlighet och samarbeten: partner@gruppenaktier.se