Bildkälla: Stockfoto

Coor ingår avtal med H&M Sverige kring fastighetstjänster

H&M Sverige har ingått avtal med fastighetsservicebolaget Coor om att leverera fastighetsrelaterade tjänster samt mindre bygg- och installationsprojekt till klädkedjans samtliga butiker i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

Annons

Inga finansiella detaljer i avtalet anges.

Tidigare har butikernas fastighetsrelaterade tjänster och mindre projekt hanterats lokalt, vilket uppges ha lett till olika lokala lösningar över hela Sverige samt svårigheter att skapa stordriftsfördelar och enhetlighet i utförandet av dessa tjänster.

"Vi vill jobba mer strategiskt, få en bättre översikt över butikernas FM-behov samt minska antalet leverantörer inom området. Vi ser också att detta kommer resultera i en stärkt butikskvalité och till en bättre peng samt att det kan bidra till att driva innovation inom FM-området. Coor är en stor spelare inom fastighetsservice i Sverige idag med nationell närvaro. Vi har tillsammans satt upp en utrullningsplan för underhåll av butikerna samt genomfört ett pilotprojekt, och jag ser fram emot ett konstruktivt samarbete framöver", säger Victor Bokegård, Country Facility Manager på H&M.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser