I samarbete med Three Gates AB

Förväntat massivt globalt genombrott kan göra Three Gates till nästa del av “det svenska spelundret”

Three Gates har med jättesuccén “8 TO GLORY” uppnått ett starkt momentumt. Spelet är bland de två procent mest populära mobila free-to-play-spelen i världen och nu väntar lansering på de världsledande konsolerna Xbox och Playstation. Three Gates stänger idag sin garanterade nyemission.

Idag har du således den sista chansen att teckna aktier och inför emissionsslutet bjuder Three Gates på en uppdaterad presentationsfilm som du ser genom att klicka nedan.

Tjurridningsspelet ”8 to Glory” har hittills genererat över 1 miljon nedladdningar sedan lanseringen tredje kvartalet 2016, vilket placerar spelet inom topp 2 % av alla free-to-play-spel på mobilspelsmarknaden.

Den globala marknad som nu ligger öppen för Three Gates spelportfölj har ett totalt marknadsvärde uppskattat till över 110 miljarder US dollar (2017). Därmed är spelmarknaden en av de största underhållningsindustrierna i världen.

– Med den förestående företrädesemissionen så stärker vi balansräkningen och tillför det nödvändiga rörelsekapitalet för att ta steget till att bli en etablerad konsolstudio. Jag hoppas att så många som möjligt av våra nuvarande aktieägare fortsätter att stödja oss och ser fram emot att även välkomna nya ägare till Three Gates AB, detta säger bolagets VD Don Geyer.

Tre skäl att teckna emissionen

Emissionserbjudandet i samandrag

Teckningsperiod: 13 februari – 1 mars 2018
Pre-Money värdering: 9 200 268 kr
Teckningskurs: 7 kr per aktie
Villkor för emissionen: 2:1 Aktieägare i Three Gates erhåller för varje en (1) innehavd aktie, två (2) teckningsrätter. Det krävs en (1) teckningsrätt för teckning av en (1) ny aktie. Härutöver erbjuds investerare möjligheten att teckna nya aktier utan stöd av teckningsrätter.
Emissionsbelopp vid full teckning: 2 628 648 aktier motsvarande cirka 18,4 MSEK före emissionskostnader.
Teckningsåtaganden: Teckningsförbindelser och emissionsgarantier har erhållits motsvarande 80 procent av emissionsbeloppet.

Du läser allt om investeringserbjudandet samt laddar ned IM, Teaser och Anmälningssedel via bolagets emissionsrum!

Till emissionssidan

Om du önskar teckna dina aktier online med hjälp av Bank-ID finns denna möjlighet via Hagberg & Aneborn FK. Följ denna länk för att teckna online.

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Three Gates AB. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser