I samarbete med FrontOffice Nordic AB

FrontOffice i framgångsrik satsning på videoblogg

Investmentbolaget FrontOffice Nordic släppte idag en ny utgåva av sin nystartade videoblogg. I videon berättar de hur de lyckades uppnå en vinstmarginal om 75 % under Q3.

VD Johan Lund berättar även om investeringen i Bitcoin-bolaget Quickbit, där FrontOffice nyligen har tecknat 1,1 % av aktierna motsvarande 1 440 000 kronor. Quickbit erbjuder sina kunder en säker, snabb och enkel handelsplats för kryptovalutor.

Om FrontOffices videoblogg

Syftet med videobloggen är att ge en generell uppdatering om vad som sker i FrontOffice Nordic och i dess intressebolag, svara på aktieägares frågor, diskutera branschnyheter samt göra förtydliganden kring tidigare publicerade nyheter.

För fler klipp och mer information, besök FrontOffices bloggsida. På denna kan du även anmäla dig för nyhetsutskick och pressreleaser från bolaget.

Vill du ta del av videobloggen, pressmeddelande och andra viktiga nyheter från FrontOffice? Använd gärna prenumerationsfunktionen så erhåller du ett mail varje gång FrontOffice Nordic publicerar en nyhet.

FrontOffice videoblogg

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med FrontOffice Nordic AB. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser