Sponsrad

Integrums nyemission i slutskedet – Världsledande implantatbolag mot börsen

Integrum går nu in i slutskedet av sin nyemission, inför listningen på First North. Emissionen stänger kommande tisdag den 9 maj. Vilka skäl finns att teckna?

Framgångar i USA banar väg för spännande framtid

Integrum har fått grönt ljus från det amerikanska läkemedelsverket och har redan etablerat samarbete med den amerikanska militären och ledande sjukhus. Bolaget som utvecklar och tillverkar skelettförankrade proteser ser minst sagt spännande ut. Integrum har idag en världsledande ställning som man har nått genom att bygga på en lång tradition inom osseointegration.

Osseointegration är ett fenomen som upptäcktes och beskrevs av professor Per-Ingvar Brånemark under 1960-talet som sedermera givit upphov till en miljardindustri med företag som t.ex. Nobel Biocare. Integrum säljer idag OPRA-systemet till framstående sjukhus världen över. Totalt har över 400 operationer genomförts i tolv länder under de snart 20 år som bolaget verkat.

Integrums VD Jonas Bergman.

Fem skäl att teckna aktien

Integrum pekar i sitt emissionsmaterial (som du finner längst ned i denna artikel) på fem starka skäl att teckna aktier via det pågående investeringserbjudandet. Dessa är:      

 • Ledande system för skelettförankrade proteser
  Över 400 operationer genomförda i tolv länder och att ha verkat i marknaden i snart 20 år med god klinisk evidens ger en världsledande ställning inom området enligt Integrums bedömning.
 • Enda bolag med FDA-godkänt system
  HDE-godkännandet från FDA i 2015 innebär en unik möjlighet för Integrum att som första företag kunna erbjuda skelettförankrade proteser i USA.  
 • God marknadspotential
  Totalt uppskattas det uppdämda behandlingsbehovet svara mot en adresserbar marknad på 5,6 miljarder dollar i USA samt 5,5 miljarder euro i Europa.
 • Samarbete med försvarsdepartementet och UCSF
  Samarbeten med ledande sjukhus skapar möjligheter för patientinflöde och tillgång till betydande anslag för forskning och utveckling av ny teknik och behandling.
 • Ny teknik för robotarmar och fantomsmärtor
  Tankestyrda proteser och teknik för behandling av fantomsmärta har potential att bidra till ytterligare ökade intäktsströmmar.

Finwire TV bjuder på Sit Down med Integrums VD Jonas Bergman och grundare Rickard Brånemark.

Mer om emissionen

Ladda ner Teaser

Ladda ner Prospekt

Ladda ner Anmälningssedel

Besök Integrums emissionssida

Artikel i Investerarbrevet
Här kan du också läsa ett informativt uppslag om bolaget från Investerarbrevet.

Källa: Integrums emissionsteaser.

Förtydligande
Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Integrum AB. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till info@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser