I samarbete med H&D Wireless Sweden Holing AB

Investera i ett av världens Top 100 techbolag (uppdaterad)

H&D Wireless Sweden Holding AB stänger på fredag den 8 december sin nyemission inför noteringen på Nasdaq First North den 22 december 2017. Du har nu sista chansen att teckna aktier i denna uppmärksammade IPO. Observera att Avanza och Nordnet stänger sina teckningar redan imorgon torsdag kl. 23.59.

H&D Wireless har fått spektakulära utnämningar som ett av världens Top100 techbolag samt en av Sveriges 33 bästa startups. Bolagets ledning och styrelse har mångårig erfarenhet av att utveckla framgångsrika techbolag med global närvaro. Fokus ligger nu på att förse stora industriella aktörer med lösningar för realtidsövervakning av tillverknings- och distributionsflöden.

Banbrytande teknologi inom IoT och ökade vinstmarginaler

Genom H&D Wireless banbrytande teknologi kan kunderna förvänta sig större vinstmarginaler och kortare ledtider. Marknaden för IoT förväntas växa exponentiellt inom de kommande åren, samtidigt som det accelererande flödet av varor och tjänster kräver allt mer av leverantörer. Genom H&D Wireless lösningar kan processindustrin effektivisera sina processer och anpassa sig till den ökande tempoväxlingen.

(uppdaterad med citat och filmintervju)

"Vår vision är att etablera H&D Wireless som ett marknadsledande bolag i Norden för positionering av fysiska saker i bolagens affärsprocesser. Till vårt stöd har vi nu en världsledande teknologi för positionering, en kommersialiserad produkt (GEPS), en bevisad affärsmodell med första kunderna redan i kommersiell drift och en förstärkt organisation.”

 Pär Bergsten VD på H&D Wireless​

Bolagspresentation i filmformat

Klicka på bilden ovan för att se H&D Wireless VD Pär Bergsten presentera bolaget på Stora Aktiedagen den 27 november.

Varför investera?

Besök H&D Wireless emissionssida för mer information

För mer information samt fullständigt emissionsmaterial såsom IM, teaser och anmälningssedel kan du besöka bolagets emissionssida.

TILL EMISSIONSSIDAN

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med H&D Wireless Sweden Holing AB. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser