I samarbete med TopRight Nordics

IPO: TopRight Nordics emission i slutfasen

TopRight tillverkar ljusprodukter som ökar säkerheten vid vägarbeten. Man besitter även en unik teknologi som fästs på glasytor och möjliggör skiften mellan klart och frostat glas. Denna lösning är optimal för exempelvis konferensrum eller rättsalar då det kan finnas anledning att kontrollera insynen i det aktuella rummet. Bolaget upplever nu ett ökande momentum och efterfrågan på sina produkter. 

TopRight Nordics affärsområden

TopRight har tre affärsområden som kortfattat beskrivs nedan:

  • SMART Glas – Flexibla glas som förvandlar glasytor till belysning eller insynsskydd med en knapptryckning. För tillfällig avskärmning, budskapsexponering och interaktiva väggar.
  • BRIGHT Safety – Innovativ säkerhet med revolutionerande ljusteknik som är böjbart, stöttåligt och energisnålt. Det ökar säkerhet och trygghet vid arbete på och vid vägar och vid räddningsinsatser.
  • BRIGHT Attention – innovativa sätt att synas med hjälp av böjbara ljuspaneler, animerade dekaler och levande skyltfönster)

Ökat intresse öppnar dörren till börsen ​

TopRight omsatte 4,2 miljoner kronor under årets första sex månader och nådde under denna period ett rörelseresultat om dryga 251 000 kronor. Det ökade intresse man upplever för bolaget och dess produkter gör att TopRights ledning nu känner att tiden är mogen notering Nordic Growth Market.

VD HAR ORDET – Att synas eller inte synas, det är frågan...

– Att med en knapptryckning förvandla en glasvägg eller ett fönster till en frostad yta. Eller med en knapptryckning göra glaset till en interaktiv presentationsyta. Det här är inte filmliknande magi, det är TopRights fantastiska verklighet. Med den finns i stort sett oändliga utvecklingsområden inom reklam, arkitektur och säkerhet för att bara nämna några. En rättssal som snabbt vill ha insynsskydd, en bilhall med stora skyltfönster som vill kunna omvandla dem till levande, rörliga och direktsända reklamytor - med en knapptryckning! TopRights fascinerande glasteknik, vårt ”smarta glas” kan erbjuda precis detta och responsen har inte låtit vänta på sig. Efterfrågan har varit över förväntan. Detta säger VD Anders Myrbäck i TopRights investerarmemorandum.

 

Emissionen i sammandrag och viktiga länkar

Emissionsvolym: 18 miljoner kronor
Teckningskurs: 9,75 kr per aktie
Teckningsperiod: 28 augusti – 15 september
Minsta teckningspost: 500 aktier
Teckningsförbindelser: Teckningsförbindelse har ingåtts till 100 procent av Fredrik Skarke genom FAAVInvest AB

Mer information och länkar

Ladda ned investerarmemorandum.

Se TopRights seminarium i Almedalen.

Mer information och möjlighet att teckna aktier i TopRights nyemission hittar du i bolagets emissionsrum.

Besök bolagets emissionSrum

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med TopRight Nordics. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser