Nedräkningen har börjat – Nu öppnar vi årets anmälan för allmänheten

Under förra fredagen smygöppnades bokningssidan för de som hade föranmält intresse till höstens kursevent. Idag, knappt en vecka senare, överstiger antalet anmälda redan fjolårets totala deltagarantal och flera av kurseventen är nära att bokas fulla. Nu bjuds även allmänheten in att säkra en plats till årets mest eftertraktade investerarevent. Blir du en av årets kursdeltagare?

Annons

Med fjolårets eventsuccé i ryggen öppnar vi nu årets officiella anmälan till höstens fem kursevent samt den nya digitala vidareutbildningsplattformen som sjösätts i november, direkt efter avlutad eventturné. Med över 2.000 personer som har föranmält intresse har vi inför årets eventturné valt att utöka både totalt antal platser samt antal eventtillfällen (från fyra i fjol till fem i år). Nedräkningen har börjat och det är i vanlig ordning först till kvarn som gäller – välkommen att delta!

Vem riktar sig utbildningskonceptet till?

Utbildningskonceptet “Kavastus Trender” föddes ur en serie enklare kvällsevent där Kavastu höll kortare föredrag för hundratals börsintresserade åskådare. Förfrågningarna om en mer djuplodad utbildningskurs blev allt fler då många fick upp ögonen för hans annorlunda tänkande och konkreta metodik. Det ena ledde till det andra och under hösten 2015 arrangerades den första utbildningstturnén under namnet Kavastus Trender.

Heldagskursen har ingen huvudsaklig målgrupp utan riktar sig till alla med ett intresse för att bli en bättre investerare och med en vilja att våga tänka utanför boxen och anamma ny kunskap. Under åren som gått och baserat på frågeenkäter har vi dock lyckats urskilja vissa återkommande mönster. Tvärtemot vad man kanske kan tro, är genomsnittsdeltagaren både erfaren i tid och i kunnande, att döma av både ålder, hur många år man har handlat med aktier samt hur förvaltningen har avkastat.

Vikten av att investera i sig själv

– Givetvis kan detta vara en slump, eller så är det en fråga om att dessa individer förstår vikten av att investera i sig själva och ständigt utbilda sig. Varför skulle annars investerare som i så pass stor utsträckning faktiskt redan idag överpresterar index välja att betala för ny kunskap? Vikten av att investera i sig själv bör aldrig underskattas, men tyvärr inser allt för få individer detta, allt för sent. Detta kommenterar Arne efter sammanställningen av fjolårets enkätsvar.

Vi hoppas ovanstående kan väcka en tanke hos dig som ännu inte inser potentialen i att investera i dig själv. Ju mer tid du har på din sida, desto mer värdefull kan en investering i ny kunskap komma att bli – detta inte minst när vi pratar börs, aktier och ackumulerad avkastning över tid. Vad är det här beslutet värt om 10, 20 eller 50 år?

Mer information om årets kursevent och bokning

På vår kampanjsida finner du fullständig information om årets kursevent och digitala vidareutbildningsplattform samt gör din bokning.

TILL KAMPANJSIDAN

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser