Nordnet blir mäklarpartner till Traders Club

Tradingcommunityn Traders Club har sedan lanseringen i april månad vuxit till ca 350 medlemmar. Efter en inledande ansökningsprocess med frågeformulär har medlemmarna valts ut, med en målsättning att forma en community med personer som delar ett stort intresse för trading och har en vilja att diskutera, dela med sig och utvecklas tillsammans.

Annons

Utbildningsplattformen stärks ytterligare via samarbete med Nordnet

Under den inledande "uppbyggnadsperiod" har medlemmarna fått delta i omröstningar och webinars med bland annat Ekka, Kavastu och George Bol från Börsdata - uppslag som har uppskattats! Nu stärks utbildningsplattformen ytterligare då Traders Club har ingått ett samarbete med nätmäklaren Nordnet som från och med i augusti kommer att medverka i communityn samt erbjuda ett förmånligt Active Trader-erbjudande, exklusivt för TCs medlemmar.

- Vi har tillsammans med Nordnets Active Trader-avdelning tagit fram ett erbjudande som vi hoppas kan förbättra förutsättningarna för de som redan handlar aktivt, men framförallt kan sänka tröskeln för de medlemmar som vill ta nästa steg och kanske gå från swingtrading till daytrading, eller öka frekvensen och size:en i sin handel. Vi har redan börjar bygga en kunskapsbas och fått igång ett starkt och konstruktivt diskussionsklimat, så det i kombination med en reducerad avgift för terminal/data, ett väldigt konkurrenskraftigt courtageerbjudande samt möjlighet till direktsupport från Nordnet direkt i gruppen, bör ge medlemmarna riktigt grymma förutsättningar att lyfta sin handel till nästa nivå. Detta säger Daniel Åstrand, VD Börsvärlden och tillsammans med Ekka Lundin ansvarig för projektet.

Lägre aktivitet under semestern men laddar för en intensiv höst

Diskussionerna kommer att fortgå i communityn även under sommaren, men aktiviteten blir sannolikt något lägre då både Börsvärlden och Ekka tar lite välbehövlig semester inför en fullspäckad höst. Nästa "antagning" väntas ske i augusti, då TC åter ämnar fylla på communityn med ca ett hundratal nya medlemmar. Ambitionen är därefter att bevilja ett hundratal traders per månad, men med en tydlig ambition att växa med kvalité och behålla det mycket goda "diskussionsklimatet" som har skapats.

- Vi känner oss taggade inför hösten som kommer att bli fullspäckad med aktiviteter. Utöver olika "happenings" tillsammans med våra samarbetspartners (Nordnet och Börsdata) så kommer vi arrangera fler webinars med olika tradingrelaterade ämnen, köra igång med "Morning Briefs" (korta videosändningar med förmarknadsanalys, fokus på "Stocks in Play" och på sikt kanske även inslag av live trading) och även se om vi kan styra ihop någon fysisk träff för alla medlemmar i communityn vid tillfälle. Vi laddar nu batterierna under sommaren och kör åter igång för fullt i mitten av augusti. Detta säger Ekka Lundin i en kommentar inför hösten.

För mer information om Traders Club och registrering (kölista i väntan på formell ansökan), vänligen besök vår projektsida.

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser