Sponsrad

Raybaseds system skapar enligt bolaget oändliga möjligheter

Sista chansen att teckna aktier i Raybased

Det Aktietorgsnoterade bolaget Raybased (publ) går nu in i slutfasen av sin nyemission. Denna stänger kommande måndag och du har därmed den sista chansen att teckna aktier i det aktuella investeringserbjudandet. Företaget genomför fram till och med den 12:e juni en nyemission med målet att resa 19,3 miljoner kronor.

Raybased implementerar Internet of Things (IoT) i fastigheter och erbjuder därmed ett system som enkelt och effektivt gör det möjligt att övervaka, styra och optimera funktioner såsom t.ex. temperatur, ventilation, belysning, vattenförbrukning, säkerhetssystem med flera. Företaget utvecklar och säljer ett trådlöst system för styrning och optimering av alla elektriska funktioner i fastigheter. Systemet är kompatibelt med både befintliga och framtida system och komponenter, vilket skapar oändliga möjligheter.

VD har ordet

 - Jag är lyckligt lottad att få leda Raybased i denna digitala era och för er som varit aktieägare i Raybased sedan tidigare hoppas jag att ni är nöjda med hur vi har valt att driva bolaget och med den utveckling som skett. För er som inte är aktieägare sedan tidigare så hälsar jag även er välkomna.

- Det viktigaste skälet att teckna Units i Raybased där att bolaget har en produkt och en affärsidé som möjliggör för oss att ta en stark marknadsposition och därmed en god aktieutveckling. Vi för idag ett stor antal dialoger som innebär att vi förväntar oss en mycket snabb utveckling av bolaget. Raybaseds teknik väcker uppmärksamhet inom såväl den traditionella fastighetsmarknaden som bland globala molntjänstbolag och EU:s tungrodda maskineri. Är man som aktieägare dessutom rädd om vår planet finns ytterligare skäl att investera i ett system som möjliggör väsentligt lägre energiförbrukning och lägre utsläpp."  Detta säger Raybaseds vd Lennart Olving i en kommentar till Börsvärlden.

Tecknar du?

Du läser allt om den pågående nyemissionen på Raybaseds hemsida via direktlänken nedan.

Här finner du också Memorandum och anmälningssedel samt en möjlighet att teckna aktier direkt via webben med Bank-ID.

För att komma till Raybaseds emissionsrum – klicka på denna länk.

Förtydligande
Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Raybased (publ). Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser