Fullsatt event på Sheraton Hotel i Stockholm.

Succé för utbildningskursen ”Kavastus Trender” i Stockholm och Göteborg!

Efter den omåttliga succén med ETP-eventen BEST FEST! arrangerades den mer omfattande utbildningskursen ”Kavastus Trender” som ett samarbete mellan Arne ”Kavastu” Talving, Commerzbank och Börsvärlden. Även detta event blev en strålande succé med totalt närmre 50 deltagare i Stockholm och Göteborg. Lovord och tackhälsningar har fullkomligt haglat in i efterhand och fler likartade event kan inte uteslutas under kommande år!

Annons

Den 17:e oktober i Göteborg och den 25:e oktober i Stockholm hölls premiären för det hett eftertraktade utbildningseventet Kavastus Trender, där Arne ”Kavastu” Talving under två fullspäckade heldagar delade med sig av över 25 års ackumulerad kunskap och erfarenheter om aktiemarknaden och börshandel. Kunskap som han själv dagligen använder för att med stor framgång förvalta sin egen aktieportfölj!

- Vårt mål med Kavastus Trender var att varje deltagare skulle få med sig något konkret hem från föreläsningen. Ett underlag som kan ligga till grund för en handlingsplan och ganska omgående kan leda till färre misstag och fler bättre affärsbeslut. Det faktum att jag har fått ytterst få mejl med uppföljningsfrågor eller funderingar i efterhand skvallrar om att deltagarna tog till sig informationen, kunde förstå och smälta den snabbt och faktiskt gick därifrån klart bättre rustade att hantera både sig själva och marknaden. Jag är därför själv supernöjd med min insats, att presentera objektiv och användbar fakta istället för en massa ”tyckande” som saknar uppbackning och relevans och är omöjligt för en deltagare att ta till sig och faktisk få nytta av. Detta säger Arne Talving i en kommentar till Börsvärlden efter eventen.

Peter Olsson från Commerzbank belyste börshandlade investeringsprodukter

På plats fanns även Peter från den tyska ETP-emittenten Commerzbank. Under sina föredrag på 45 minuter redogjorde han för skillnaderna mellan Bull/Bear-certifikat och Mini Futures BEST, samt vid vilka tillfällen som respektive instrument lämpar sig bäst. Deltagarna fick också några konkreta exempel på hur börshandlade investeringsprodukter (ETP:er) kan används för att minska sin totala risk i portföljen, samtligt som man kan frigöra kapital för nya möjligheter.

Vill du läsa mer om Commerzbanks börshandlade produkter? Klicka här

Fina lovord och tackhälsningar från deltagare och möjligheter till framtida event

På Arnes Twitterprofil kunde vi dagarna efter eventen se både lovord och tackhälsningar från flera av eventens deltagare, vilket skvallrar om lyckade event.

- Överlag tycker jag att eventen vart mycket lyckade och att döma av responsen verkar deltagarna tycka detsamma. Med ett stadigt ökande antal Twitterföljare tror jag absolut att det kan finnas ett sug efter liknande event även under kommande år, säger Arne.

151110155138

Fler tackhälsningar finnas att läsa på Kavastus Twitterprofil

- Efter en svag sommar där jag i princip har legat helt likvid sedan juni har vi nu precis äntrat en säsongsmässigt starkare period, rent historiskt. Jag kommer nu därför lägga full fokus på börsen ett tag framför, med en målsättning att även detta år slå mitt track-record om i sitt 27,5 procentenheter över index, berätta Arne i en sista kommentar till Börsvärlden.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser