Succé för turnéns två första event – Deltagarna betygsätter kursen

Premiären för utbildningseventet ”Kavastus Trender 2.0” gick av stapeln på Sheraton Hotel i Stockholm den 8/10, tätt följt av Göteborgseventet på Gothia Towers helgen därpå. Börsvärlden intervjuar några av de totalt drygt 270 deltagarna som har medverkat och ger dessutom en förhandsvisning av de ”kursbetyg” som vi hittills har samlat in via frågeenkäter under kursens två första tillfällen.

Annons

Historisk uppslutning

Med två av hösten totalt fyra event genomförda kan vi konstatera att uppslutningen till utbildningskurserna av allt annat att döma är av historisk karaktär. Totalt kommer drygt 270 aktie- och börsintresserade deltagare att bänka sig framför scenen i någon av landets storstäder för att utbildas av börsprofilen Arne ”Kavastu” Talving och hans metoder för egen framgångsrik aktiehandel.

- Fantastiskt att så många vill delta! Att dessutom nästan 2/3 av fjolårets kursdeltagare valde att komma även detta år, är för mig riktigt glädjande och en enorm kvalitetsstämpel, kommenterar Arne Talving.

Betygsättning från kursens deltagare

I samband med varje utbildningstillfälle har kursens deltagare får ge sin feedback genom att besvara en frågeenkät. Resultaten kommer i sin helhet att sammanställas i grafer och presenteras efter avslutad eventturné, i syfte dels att kunna förbättra utbildningskonceptet men även för att kunna presentera ett mätbart ”betyg” för allmänheten.

Redan nu kan vi dock ge en förhandsvisning av ett urval av de frågor som har besvarats av deltagarna vid höstens två redan genomförda kurstillfällen.

”Skulle du kunna rekommendera denna utbildning till andra?”
(1 = Nej, absolut inte, 10 = Ja, absolut).

8,71/10 i snittbetyg (8,84/10 för Stockholm 1 och 8,61/10 för Göteborg)

Gradera på en skala från 1-10 din belåtenhet kring Kavastus presentation.”
(1 = Inte alls belåten, 10 = Mycket belåten)

9,09/10 i snittbetyg (9,18/10 för Stockholm 1 och 9,02/10 för Göteborg)

”Gradera på en skala från 1-10 din belåtenhet kring eventet som helhet, allt inkluderat.”
(1 = Inte alls belåten, 10 = Mycket belåten)

8,55/10 i snittbetyg (8,46/10 för Stockholm 1 och 8,63/10 för Göteborg)

150852_f

Kavastu värmer upp inför andra eventet på Hotel Gothia Towers i Göteborg.

Kavastu kommenterar utfallet och sina tankar inför framtida event

- Hittills har betygen vart mycket bra, vilket självfallet är kul då mitt mål är att leverera kvalité till kursens deltagare. Enkäterna har vart till enormt stor hjälp för att kunna ”mäta” och få direkt feedback. När hela eventturnén är avslutad kommer vi att summera och presentera den samlade betygsättningen för eventen, uppdelat för respektive stad, berättar Arne.

- Vi tar med oss all feedback för framtiden och för också en löpande dialog tillsammans med Börsvärlden om hur kurserna kan utvecklas framgent. Det finns en del tankar om nya inslag som vi bedömer kan ta kommande kurser till nya nivåer och ytterligare förstärka utbildningskonceptet, avslutar Arne i en kommentar.

Kommenterar från några av kursens deltagare

- Efter att ha haft förmånen att vara en av deltagarna på Kavastu Trender 2.0 i Göteborg fick jag direkt två tankar. Dels en förhoppning om ett nytt event nästa år och sedan att detta vore ju en perfekt julklapp till sönerna. Att få denna kunskap i unga år är nog den bästa ekonomiska investeringen för framtiden, säger Håkan Carlsson i en kommentar till Börsvärlden efter sitt deltagande på eventet i Göteborg.

- Som kvinna och nybliven pensionär är jag enormt tacksam för att jag kan leva det liv jag önskar tack vare att jag i 30-års åldern började intressera mig för ekonomi och olika placeringsmöjligheter. Liksom Kavastu har jag försökt följa börsens cykler dvs Bull och Bear samt placera i vinnande koncept, dock inte med samma precision som Kavastu. Jag är imponerad av Kavastus beräkningar och statistik som han åskådliggör på ett enkelt och lättfattligt sätt. Jag hoppas för egen del att få till mig mer av hans teorier i framtiden och jag kan varmt rekommendera alla kvinnor att intressera dig för ekonomi och delta i en kurs av Kavastu. Ge dig själv chansen att liksom Kavastu leva det liv som du önskar!, säger Bodil Askfelt i en kommentar till Börsvärlden.

Information om turnéns två kommande kurstillfällen

Malmö 29/10
Anmälan stänger idag den 26/10 – totalt två platser återstår.

Stockholm (2) 12/11
Anmälan stänger den 9/11 - totalt sex platser återstår.

INFORMATION & ANMÄLAN

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser