I samarbete med Three Gates AB

Three Gates kan uppnå massivt globalt genombrott – Spelsuccén “8 TO GLORY” bör du läsa mer om

Det emissionsaktuella NGM-bolaget Three Gates har skapat en imponerande produktportfölj och befinner sig nu i ett mycket spännande läge. Det svenska spelundret är vida känt och frågan är om Three Gates med sin megasuccé “8 TO GLORY” som spjutspets nu blir ytterligare en svensk jättehit?

Three Gates har idag färdigställda mobilspel ”8 to Glory”, ”MainStream Fishing” och ”No Limit Golf” samt Online-PC-spelet ”Offensive Combat Redux!”. Vi fokuserar i denna artikel främst på spelet “8 TO GLORY” och när du läst klar förstår du sannolikt varför.

Tjurridningsspelet ”8 to Glory” har hittills genererat över 1 miljon nedladdningar sedan lanseringen tredje kvartalet 2016, vilket placerar spelet inom topp 2 % av alla free-to-play-spel på mobilspelsmarknaden.

8 TO GLORY mot lansering på Microsofts Xbox och Sonys Playstation

Three Gates planerar lansering av en version av spelet till Microsofts Xbox och Sonys Playstation under det första halvåret 2018. Tjurridning har över 69 miljoner fans i USA och cirka 31 miljoner fans i resterande världen.

En global marknad av enorma proportioner öppnar sig för Three Gates

Produktportföljen består av attraktiva spelprodukter och en plan för regelbundna utgivningar i samarbete med distributörer vilket skapar en global räckvidd och potential. Med ett totalt marknadsvärde uppskattat till över 110 miljarder US dollar (2017) är spelmarknaden en av de allra största underhållningsindustrierna i världen.

Three Gates VD Don Geyer om framtiden och nyemissionen

– Med över 1 000 000 nedladdningar för mobilversionen av 8 to Glory, det officiella spelet för Pro Bull Riders (”PBR”), och en konsolversion klar för lansering under andra kvartalet 2018, så är det mycket som talar för att Three Gates står inför ett massivt genombrott som spelstudio.

– Vår strategi att utveckla kvalitetsspel i samarbete med internationella partners bär nu frukt och vi är mycket optimistiska över framtiden för 8 to Glory med stöd av PBR:s starka varumärke.

– Med den förestående företrädesemissionen så stärker vi balansräkningen och tillför det nödvändiga rörelsekapitalet för att ta steget till att bli en etablerad konsolstudio. Jag hoppas att så många som möjligt av våra nuvarande aktieägare fortsätter att stödja oss och ser fram emot att även välkomna nya ägare till Three Gates AB.

Fullständigt VD-citat finner du i Three Gates emissionsteaser.

Tre skäl att teckna emissionen

8 TO GLORY - se presentationsfilm av spelet som kan bli Three Gates starkaste tillväxtmotor

Emissionserbjudandet i samandrag

Teckningsperiod: 13 februari – 1 mars 2018
Pre-Money värdering: 9 200 268 kr
Teckningskurs: 7 kr per aktie
Villkor för emissionen: 2:1 Aktieägare i Three Gates erhåller för varje en (1) innehavd aktie, två (2) teckningsrätter. Det krävs en (1) teckningsrätt för teckning av en (1) ny aktie. Härutöver erbjuds investerare möjligheten att teckna nya aktier utan stöd av teckningsrätter.
Emissionsbelopp vid full teckning: 2 628 648 aktier motsvarande cirka 18,4 MSEK före emissionskostnader.
Teckningsåtaganden: Teckningsförbindelser och emissionsgarantier har erhållits motsvarande 80 procent av emissionsbeloppet.

Du läser allt om investeringserbjudandet samt laddar ned IM, Teaser och Anmälningssedel via bolagets emissionsrum!

Till emissionssidan

Om du önskar teckna dina aktier online med hjälp av Bank-ID finns denna möjlighet via Hagberg & Aneborn FK. Följ denna länk för att teckna online.

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Three Gates AB. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser