Bildkälla: Flickr / Richmond, BC

Upplevelsebolaget Bodyflight mot Aktietorget

Upplevelsebolaget Bodyflight har i Bromma konstruerat Sveriges första och världens högsta vindtunnel, vilken simulerar fallskärmshopp.

Annons

Bodyflight Sweden har valt Sedermera Fondkommission som finansiell rådgivare inför planerad nyemission och notering på Aktietorget under 2018. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Upplevelsebolaget Bodyflight har i Bromma konstruerat Sveriges första och världens högsta vindtunnel, vilken simulerar fallskärmshopp. Bodyflight planerar under 2018 att utöka verksamheten med en vindtunnel i Göteborg, varför bolaget nu planerar genomförande av en nyemission i april 2018 med efterföljande notering på Aktietorget. 

Bodyflights vertikala vindtunnel i Bromma simulerar fallskärmshopp, fritt fall utan att behöva hoppa ut från ett flygplan. Via tunnelns kraftfulla fläktar genereras en luftstråle som är stark nog att skapa en svävande upplevelse för utövaren. Istället för att hoppa ut från ett flygplan på 4 000 meters höjd lutar sig besökaren helt enkelt fram i vinden från en dörr på flygkammarens sida och börjar omedelbart flyga. 

Vindtunneln i Bromma har sedan starten 2015 haft fler än 60 000 besökare. Aktiviteten har blivit mycket omtyckt bland privatpersoner, företag och fallskärmshoppare som i tunneln kan öva sina formationer och tekniker. 

Bodyflight planerar under 2018 att expandera med en vindtunnel i Göteborg vid Säve flygplats som beräknas stå färdig under fjärde kvartalet 2018. Bodyflight avser på längre sikt att utvecklas till att bli Sveriges ledande nöjescenter för extrema, adrenalinstinna upplevelser. Visionen är att utveckla upplevelsebranschen med premiumattraktioner. 

Mer information om bolaget, den planerade nyemissionen och noteringen kommer att publiceras i samband med att teckningstiden inleds. 

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser