NGM Pre Market och Börsvärlden – En kostnadseffektiv väg till NGM-börsen!

NGM-börsen erbjuder tre olika steg för småbolag som önskar ta steget till börsen. På denna sida informerar vi om det första steget i målsättningen att bli ett börsnoterat företag. Detta steg heter Nordic Pre Market. Pre Market ger bolag som planerar att bli börsbolag möjligheten att under en tvåårsperiod, till en begränsad kostnad, förbereda verksamheten inför en börsintroduktion.

En anslutning till Pre Market ger möjlighet att synas på finansmarknaden och för investerare som handlar på NGM-börsen att följa bolagets utveckling och senare delta vid bolagets framtida kapitalanskaffningar. Ansökningsprocessen är enkel och kostar 10 000 kronor. Därefter tillkommer inga löpande kostnader för anslutningen.

Som Pre Market-bolag erbjuds företagets ledning en kostnadsfri utbildning och kontakter med NGM-börsens nätverk av rekommenderade rådgivare inför en framtida börslistning. Vid nyemissioner tar NGM ut en administrativ avgift av emissionsvolymen.

Börsvärlden skapar möjlighet till ägarspridning och resning av kapital genom medial spridning och IR-tjänster

Mediesamarbetet mellan Börsvärlden och NGM innebär att Pre Market-bolag erbjuds en kostnadseffektiv och stark medial uppmärksamhet. IR-arbete och medieinföranden är grunden till lyckad ägarspridning och framför allt till möjligheten att resa kapital.

Börsvärldens fokus är att paketera och distribuera finansiell information, emissionserbjudanden och nyheter till vårt investeringsvilliga mottagarregister.

Nedan beskrivs ett urval av de tjänster som ingår i vårt utbud:

  • Spridning av analys
  • VD-intervjuer (redaktionellt alternativt i filmformat)
  • Kompletta emissionskampanjer
  • Direktutskick av analyser, nyheter eller emissionserbjudanden
  • Produktion av slagkraftigt redaktionellt material
  • Distribution av redaktionellt IR-material

Nedan hittar du exempel på olika mediala införanden:

Direktutskick IR-artikel Emissionsartikel Emissionsflash

(Tjänsterna från Börsvärlden ingår ej i NGM-börsens erbjudande och tillkommer i separat överenskommelse.)

Börsvärlden introducerar småbolag till NGM Pre Market

Genom att låta Börsvärlden introducera ert bolag till NGM skapas en mängd förmåner på medie- och IR-området. Dessa kan komma att spela en avgörande roll i de framtida möjligheterna att genomföra lyckade emissioner samt uppnå god likviditet i er aktie när nästa steg skall tas till Nordic MTF eller NGM Equity.

Kontakta oss för mer information!

Har du frågor eller önskar träffa oss för ett förutsättningslöst informationsmöte? Då är du välkommen att kontakta oss på e-post IR@borsvarlden.com alternativt via telefon: +46 (0) 768 056 700.

Ett urval av våra senaste projekt och införanden