Börsvärlden och Börssignaler.se i Joint Venture

”Vi hjälper våra kunder att kontinuerligt identifiera fördelaktiga köp- och säljtillfällen samt ger dem ett färdigt regelverk som möjliggör god riskhantering på både kort och lång sikt.”

Börsvärldens strävan är att alltid ligga steget före marknaden och kunna erbjuda möjligheter till absolut avkastning i såväl börsuppgång som nedgång. I syfte att komplettera våra befintliga gratispublikationer, Börsvärldens månadspublikation och Småbolagsbrevet, har vi ingått partnerskap (Joint Venture) men en i våra ögon mycket robust stöd- och signaltjänst för aktier, index och inte minst börshandlade investeringsprodukter (ETP:er).

Automatiserade signalmodeller låter dig veta när du har edgen på din sida

Oavsett om du är en aktiv trader eller någon som aldrig investerat i annat än fonder så är detta en tjänst för dig. Börssignaler.se (tidigare Indexinvestering.se) hjälper dig att tolka marknaden och finna den övergripande trenden (riktningen). Denna kunskap är fullständigt avgörande för att du själv över tid ska kunna ta rätt beslut om dina investeringar, oavsett om det handlar om långsiktiga investeringar i aktiefonder, kortare belånade Swing-positioner i index eller investeringar i enskilda aktier på både kort och lång sikt.

Det som hindrar de flesta investerare och traders från stabil avkastning över tid är inte brist på kunskap i sig, utan snarare struktur och ett tydligt regelverk att följa i sin handel. Utan detta låter man lätt känslorna ta över handel, där några enstaka beslut kan få helt förödande konsekvenser.

Börssignaler.se levererar inga ”magiska” signalmodeller som gör dig rik på nolltid, utan bör snarare ses som en kostnadseffektiv stödtjänst med syfte att ge investeraren konkret information som underlättar möjligheten att hålla sig disciplinerad i sin handel – kraftfulla principer vars effekt över tid inte bör underskattas!

Om signalmodellen SWING PLUS för svenska aktier:

  • Komplett portföljstrategi med automatisk exponeringsjustering, list-/sektor-/aktie-allokering samt en sund och effektiv riskhantering/money management via enkla grundregler.
  • Enbart svenska kvalitetsaktier
  • Inga korta positioner
  • Filtrering med urval och förslag på lämplig ETP (valbart)
  • Mycket god riskjusterad avkastning – Se statistik

Börssignaler.se:s investeringsprocess

Vi filtrerar

Aktier från Large, Mid och Small Cap filtreras ut baserat på fundamentala parametrar där bland annat vinst, vinstmarginal och vinsttillväxt beaktas. Vi säkerställer även att likviditeten är tillräcklig.

→ 6 av 10 bolag filtreras bort.

Vi analyserar

I detta steg appliceras en teknisk analys där framförallt bolagets trend analyseras. Detta limiterar urvalet till ca 100-130 bolag, vilket lämpar sig utmärkt ur portfölj- och exponeringssynpunkt.

→ Ytterligare 2 av 10 bolag filtreras bort.

Vi bevakar

En proprietär momentummodell kombineras med vår trendmodell. Dessa analyserar primär- och sekundärtrend och indikerar fördelaktiga KÖP- och SÄLJ-tillfällen i bevakade aktier, analysen kombineras med ett strikt regelverk samt en sund money management-strategi.

Vi informerar

Vår programvara är utvecklad in-house och driftas på en dedikerad server med redundant uppkoppling (1000/1000 Mbit). Programvaran är certifierad och kopplad via nEXT API gentemot Nordnets handelsplattform och levererar KÖP/SÄLJ-signaler till dig via e-post inom några få millisekunder.

Starkt ETP-fokus

Som Börssignaler.se:s främsta samarbetspartner kommer Börsvärlden att löpande belysa tjänsten och dess utveckling, samt inte minst den kunskap som de både medgrundarna har att dela med sig av.

Signaltjänsterna har, utöver aktier och index, även ett mycket starkt ETP-fokus. Signalerna för både svenska och amerikanska aktier och börsindex lämpar sig utmärkt för handel med exempelvis Mini Futures och Knock-Out Warranter men även Bull- & Bear-certifikat. Via Börsvärldens starka samarbeten med några av de främsta ETP-aktörerna på den svenska marknaden är ambitionen att skapa större kunskap kring detta segment av börshandlade investeringsprodukter.

Mer om Börssignaler.se (tidigare Indexinvestering.se)