Investor Relations och emissionskampanjer

”Att löpande kommunicera med era befintliga och potentiella aktieägare är helt avgörande för den värdering och likviditet er aktie kommer att få”

Att som noterat småbolag undvika IR-arbete är som att vara ett fotbollslag i korpserien. Om du betraktar ert företag som ett fotbollslag, skulle ni då vilja spela era matcher på en grusplan ute i skogen eller på Tele2 Arena med full TV-, radio- och övrig mediebevakning? Liknelsen är minst sagt aktuell eftersom det förstnämnda alternativet är vad 8 av 10 småbolag på den svenska marknaden gör.

Investerarregister

Genom vårt eget register, samarbetet med NGM och andra mediapartners kan vi erbjuda en massiv exponering till en mycket riskvillig och kapitalstark grupp av investerare. Vi når sammanlagt över 60 000 aktiva mottagare och genom vårt nätverk av mediala partners kan vi medverka till exponering mot mer än 400 000 mottagare och läsare.

Våra IR-tjänster

Börsvärlden erbjuder noterade bolag full mediebevakning genom ett flertal beprövade spetskoncept. Vidare kan vi både paketera och distribuera finansiell information, emissionserbjudanden och nyheter. Följande tjänster ingår i vårt utbud för noterade småbolag samt för bolag som står inför börsintroduktion:

  • Spridning av analys
  • VD-intervjuer (redaktionellt och i filmformat)
  • Teknisk analys av aktien
  • Kompletta emissionskampanjer
  • Riktade erbjudanden/Private Placements
  • Direktutskick av analyser, nyheter eller emissionserbjudanden
  • Produktion av slagkraftigt redaktionellt material
  • Distribution av redaktionellt IR-material

Nedan hittar du exempel på olika mediala införanden:

Direktutskick IR-artikel Emissionsartikel Emissionsflash

Kontakta oss för mer information!

Har du frågor eller önskar träffa oss för ett förutsättningslöst informationsmöte? Då är du välkommen att kontakta oss på e-post IR@borsvarlden.com alternativt via telefon: +46 (0) 768 056 700.

Ett urval av våra senaste projekt och införanden