Anmälan till höstens kursevent och digitala utbildningsplattform

Med fjolårets eventsuccé i ryggen öppnar vi nu årets officiella anmälan till höstens fem kursevent samt den nya digitala vidareutbildningsplattformen som sjösätts i november, direkt efter avlutad eventturné. Med över 2.000 personer som har föranmält intresse har vi inför årets eventturné valt att utöka både totalt antal platser samt antal eventtillfällen (från fyra i fjol till fem i år). Trots detta räknar vi med att årets platser snabbt kommer att bokas upp då intresset för Kavastus framgångsrika metoder och utbildningskoncept tycks vara rekordstort! Nedräkningen har börjat och det är i vanlig ordning först till kvarn som gäller – välkommen att delta!

“En bild säger mer än tusen ord”

Vi vill på ett enkelt och lättbegripligt vis illustrera vad Arne “Kavastu” Talving faktiskt har åstadkommit i marknaden och vilken enorm träffsäkerhet och timing hans annorlunda tänkande, metodik, trender och analys har resulterat i. Alla som har följ Kavastu via eventen, blogg eller Twitter kan intyga att det är få börsprofiler som vågar sticka ut näsan lika mycket som Kavastu. “Jag går min egen väg”, som han själv brukar säga.

Det är sannolikt också en av de stora anledningarna till att han idag är en av de mest respekterade investerarprofilerna i Sverige med en följarskara på Twitter som vida överstiger ett fullsatt Globen. Att han frekvent intervjuas, omnämns och citeras av finanspress, i nyhetskanaler, i poddcasts, av kända finansprofiler och av nätmäklare. Att han i flera oberoende omröstningar anses vara den investerarprofil som flest personer känner förtroende förföljer och respekterar. Att han drar fulla hus på diverse föreläsningarwebinars och kursevent. Att han får skyhöga kursbetyg på sina presentationer. Att han….Listan kan göras lång men vi hoppas att det är tillräckligt för att inspirera dig till att vilja delta under höstens kursevent!

“En bild säger mer än tusen ord” och bilden ovan är vad utbildningskonceptet “Kavastus Trender” handlar om. Ingen kommer att bli exakt som Kavastu, men alla kan bli bättre investerare genom ny kunskap och erfarenhet, sunda principer och annorlunda tänkande, nötande, tålamod och disciplin. Hoppas vi ses på Kavastus Trender 3.0 – den mest fullspäckade utbildningskursen som vi någonsin har presenterat!

Om Kavastus Trender

Vem riktar sig utbildningskonceptet till?

Utbildningskonceptet “Kavastus Trender” föddes ur en serie enklare kvällsevent där Kavastu höll kortare föredrag för hundratals börsintresserade åskådare. Förfrågningarna om en mer djuplodad utbildningskurs blev allt fler då många fick upp ögonen för hans annorlunda tänkande och konkreta metodik. Det ena ledde till det andra och under hösten 2015 arrangerades den första utbildningstturnén under namnet Kavastus Trender.

Heldagskursen har ingen huvudsaklig målgrupp utan riktar sig till alla med ett intresse för att bli en bättre investerare och med en vilja att våga tänka utanför boxen och anamma ny kunskap. Under åren som har gått och baserat på frågeenkäter har vi dock lyckats urskilja vissa återkommande mönster. Tvärtemot vad man kanske kan tro, är genomsnittsdeltagaren både erfaren i tid och i kunnande, att döma av både ålder, hur många år man har handlat med aktier samt hur förvaltningen har avkastat.

– Givetvis kan detta vara en slump, eller så är det en fråga om att dessa individer förstår vikten av att investera i sig själva och ständigt utbilda sig. Varför skulle annars investerare som i så pass stor utsträckning faktiskt redan idag överpresterar index välja att betala för ny kunskap? Vikten av att investera i sig själv bör aldrig underskattas, men tyvärr inser allt för få individer detta, allt för sent. Detta kommenterar Arne efter sammanställningen av fjolårets enkätsvar.

Vi hoppas ovanstående kan väcka en tanke hos dig som ännu inte inser potentialen i att investera i dig själv. Ju mer tid du har på din sida, desto mer värdefull kan en investering i ny kunskap komma att bli – detta inte minst när vi pratar börs, aktier och ackumulerad avkastning över tid. Vad är det här beslutet värt om 10, 20 eller 50 år?

Digital vidareutbildningsplattform avslutas

Överblick över årets turné

25/8
Anmälningsperioden inleds
7/10
Kursvent 1 - Stockholm 1

Plats: Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, 101 23 Stockholm
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00
Se karta

14/10
Kursevent 2 - Göteborg

Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, 411 11 Göteborg
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00
Se karta

21/10
Kursevent 3 - Stockholm 2

Plats: Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, 101 23 Stockholm
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00
Se karta

11/11
Kursevent 4 - Malmö

Plats: Scandic Triangeln, Triangeln 2, 211 43 Malmö
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00
Se karta

18/11
Kursevent 5, Stockholm 3

Plats: Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, 101 23 Stockholm
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00
Se karta

21/11
Digital vidareutbildningsplattform öppnar/startar

Plats: Den slutna gruppen “Kavastus Trender”
Krav: Privat Facebook-konto i ditt eget namn

Kavastus programpunkter*

Nedan finner ni en överblick över Kavastus programpunkter för årets kursevent. En del programpunkter erbjuder välbehövlig repetition för kursdeltagare som önskar delta i år igen, men de flesta punkterna är uppdaterade eller nya. Då Kavastu själv spenderar stora mängder tid på egen forskning i syfte att ständigt utvecklas och ligga i framkant kan både nya och återkommande deltagare försäkra sig om ett kursprogram som är väldigt “up to date”. Vi kan garantera att ni kommer att lämna Kavastus Trender 3.0 med en stor mängd konkret kunskap som kan användas för att direkt fatta bättre affärsbeslut i marknaden.

 • Bakgrund till framgången
 • Lär dig utnyttja börsens mönster och trender
 • Säsongsmönster i olika situationer
 • Mitt tänk och placeringsfilosofi
 • Mätsystem och regelverk
 • Filosofi och erfarenheter
 • Bull- och Bear-trend med olika tankesätt
 • Unik resa i börsens vågsystem
 • Hur ska man vikta aktier/likviditet
 • Låg risk, god spridning, bättre än index år efter år
 • Enkel översiktsanalys av ett företag
 • Gallringsprocess för inköp av aktier
 • Hur man vaskar fram starka aktier
 • Lär dig tolka Börsdata
 • Lär dig tolka och utnyttja bolagens fundamentala trender
 • Utnyttja mentala fördelar
 • Säljbeslut för en aktie
 • Avkastningsdödare
 • Frågestund

*Programpunkterna kan komma att uppdateras närmare inpå kurseventen.

Så här säger tidigare års kursdeltagare

”Tack. Fick i mig mer strategisk aktieklokhet på 9 timmar än på 9 år!”

”Stort tack för idag. Riktigt givande. Ska bli spännande att pröva sina nya kunskaper i praktiken. Lycka till med spelningen!”

”Tack för idag. Mycket lärorikt och du ger en bra tankeställare!”

”Tack för idag. Känner att man börjar skapa sig en plan att följa vilket man saknat tidigare. Oerhört intressant att lyssna på dig!”

”Tack också för att du delar med dig av din otroliga kompetens och erfarenhet. Härligt!”

“Mycket nyttigt och tänkvärt om aktier, tack Kavastu. Kan rekommendera alla investeringssugna den kursen.”

“Full fart på Kavastus Trender 2.0. Proffsigt!”

“Tackar Kavastu för all kunskap idag. Värt alla pengar garanterat.”

“Ovan att sitta i skolbänken kl. 09-18. Tack Arne. Mycket värdefullt och inspirerande. Känns tryggt med ditt tänk.”

“Tusen tack Arne för en fantastiskt bra och trevlig utbildningsdag igår på Kavastus Trender 2.0 i Malmö. Jag lärde mig massor!”

“Tack för en mycket bra kurs. Kanon presentation av dig. Jag är jävligt taggad!”

“Stort tack Kavastu för en mycket trevlig, inspirerande och lärorik dag med Kavastus Trender 2.0. Min aktiekunskap tog ett stort steg framåt.”

Om vidareutbildningsplattformen

Vidareutbildningsplattformen, i form av gruppen “Kavastus Trender”, är ett nytt digitalt koncept som föddes ur den feedback som vi fick från tidigare års kursdeltagare. De flesta var i sig mycket nöjda med kurseventen, men såg ett behov av att löpande ha möjlighet att repetera kunskapen även efter (och mellan) sitt deltagande på de fysiska kurserna, gärna också med access till aktuella uppdateringar om marknadens trender, intressanta bolag att ha under uppsikt båda fundamentalt och tekniskt samt en möjlighet att komma i kontakt med andra likasinnade kursdeltagare/investerare.

Sagt och gjort, efter en del spånande hittade vi ett koncept som vi var nöjda med och som vi tycker fyller de behov som har efterfrågats. Den digitala utbildningsplattformen föddes och har provkörts och utvärderats av drygt 40 testpiloter under hela maj månad. Vi har tagit till oss av feedbacken och känner att vi har ett bra nytt koncept redo för lansering direkt efter eventturnén avslutas under hösten.

 • Screening av fundamentalt starka bolag som växer snabbare än sin rådande värdering (Kavastus 1-5-stripe för snabb och konkret fundamental överblick)
 • Bolag att hålla ögonen på (starka eller svaga kort att ha under uppsikt)
 • Allmänna börstrender (“börskartan” i Bull/Bear, HSI/överköpta/översålda lägen, exponering vid olika tillfällen mm)
 • Forskning kring börspsykologi, gruppbeteenden etc
 • “A voice of reason” vid svåra och utmanande tillfällen på börsen
 • Fördjupande webinars med presentationer och Q/A:s
 • Relevanta samarbetspartners (webinars, utbildning, support, erbjudanden etc)
 • Eveventuell även enklare fysiska investerarträffar framledes
 • Kavastu kommer i huvudsak att pusha ut ny information, men inte ha tid att besvara allas löpande frågor (återkommande frågestunder kommer dock att arrangeras och vi uppmuntrar till dialog mellan er medlemmar med en möjlighet att också lära av varandra)
 • Kavastu kommer inte att delge sina exakta köp- och säljtransaktioner. Detta främst i syfte att inte riskera någon typ av kurspåverkande effekt i enskilda aktier. Syftet är snarare att inspirera till bättre affärsbeslut och guida medlemmarna bort från sämre bolag och mot aktier med fundamentalt och tekniskt bättre förutsättningar.

Samtliga deltagare på kurseventen kommer utan kostnad att erhålla 3 månaders access till plattformen. Tidigare års kursdeltagare (1.0 eller 2.0) har möjlighet att enbart teckna medlemskap till vidareutbildningsplattformen om de ej kan/önskar delta på kurseventen (kampanjkod krävs – läs mer på bokningssidan). Under det inledande kvartalet kommer vi därefter att ha möjlighet att ytterligare utvärdera konceptet och intressenivån samt sen besluta kring slutliga framtida villkor och prisbild.

 

Bildkollaget ovan ger en uppfattning om hur den digitala vidareutbildningsplattformen kommer att se ut och uppdateras. En “trådstruktur” där Arne löpande pushar matnyttig information till medlemmarna i gruppen.

Våra samarbetspartners

“Nordnet är en digital bank för investeringar, sparande och lån som värderar innovation högt. För 20 år sedan revolutionerade vi den finansiella marknaden genom att lansera en av de första digitala bankerna i Norden. Vi ger våra kunder kontroll över sina pengar, och vår vision är att bli förstahandsvalet för sparande och investeringar i Norden. Nordnet riktar sig till personer som vill kunna agera självständigt, därför erbjuder vi våra kunder de verktyg, tjänster och produkter de behöver för att få sina pengar att växa.”

Erbjudande till samtliga kursdeltagare: Nordnet kommer att presentera ett exklusivt och specialanpassat erbjudande till samtliga kursdeltagare på höstens event (samt de som enbart tecknar sig för den digitala utbildningsplattformen). Mer information delges under kurseventens gång men vi vill utlova ett mycket slagkraftigt courtage- och förmånserbjudande. För den genomsnittliga deltagaren* kommer Nordnets erbjudande med stor sannolikhet rejält förbättra din nuvarande kostnads- och förmånsstruktur både som ny och befintliga Nordnet-kund.

* Beräkningen är baserad på information som har inhämtats från våra fråge- och utvärderingsenkäter både från tidigare års kursevent samt under testperioden av den digitala utbildningsplattformen. Hur pass aktuellt och värdefullt Nordnet erbjudande är för respektive deltagare beror givetvis på storleken på dennes investeringskapital, investeringsaktivitet samt nuvarande kostnadsstruktur. För den genomsnittliga kursdeltagaren kommer det att innebära sänkta transaktionskostnader samt bättre förmånsnivåer.

“Börsdata strävar efter att presentera finansiell information för investerare på ett nytt och innovativt sätt. Vi ger en unik överblick över aktiemarknaden med upp till 10 års historik över enskilda börsbolag, sektorer och branscher. Vår ambition är att vara den ledande informationskällan inom fundamental analys och nyckeltal.”

Bonus till samtliga kursdeltagare: 3 månaders kostnadsfri prenumeration på Börsdatas analystjänst. Erbjudandet gäller för både nya och befintliga prenumeranter av Börsdata då vi ville att det skulle vara lika för samtliga kursdeltagare. Kampanjkod och mer information kommer att presenteras under eller i nära anslutning till respektive kursevent.

Praktisk information och bokning

Vi hoppas vid det här laget att du känner dig inspirerad och riktigt taggad inför höstens kursevent. Nedan finner du vårt preliminära schema för kurseventen. Mindre uppdateringar kan komma att göras närmare inpå.

Övergripande eventschema*

08:30
Kaffe/te serveras utanför eventsalen

30 min

09:00
Kurseventet startar med välkomsthälsning

Arne “Kavastu” Talving och Börsvärlden med samarbetspartners hälsar alla välkomna. Dagens program och övergripande hållpunkter presenteras.
10 min

09:10
Kavastu presentation inleds

Kavastu inleder sin presentation och ger en introduktion till de programpunkter och delavsnitt som han ämnar belysa under dagens gång.
1 tim 10 min

10:20
Kort paus/bensträckare

5 min

10:25
Kavastu presentation forts.

50 min

11:15
Nordnet presentation och erbjudande

Nordnet presenterar sitt tjänsteutbud samt informerar om ett specialanpassat förmånserbjudande exklusivt för kursdeltagarna.
30 min

11:45
Börsvärlden introduktion vidareutbildningsplattform

Börsvärlden informerar om den nya digitala utbildningsplattformen. Hur den är tänkt att fungera samt praktisk information inför uppstart senare i november.
15 min

12:00
Lunchpaus

50 min

12:50
Kavastu presentation forts.

1 tim 40 min

14:30
Kort paus/bensträckare

5 min

14:35
Kavastu presentation forts.

55 min

15:30
Fikapaus

25 min

15:55
Kavastu presentation forts.

1 tim 35 min

17:30
Frågestund

30 min

18:00
Avslutande ord

*Schemat är att betrakta som preliminärt och vi förbehåller oss rätten att uppdatera det närmare inpå kurseventen.

Till vår bokningssida

Samtliga priser nedan anges inklusive moms. Du har möjlighet att fakturera både privat och som bolag.

Endast tidigare deltagare på Kavastus Trender 1.0 eller 2.0 har rätt till rabatterat pris (kampanjkod har skickats ut via e-post). Endast de som tidigare har deltagit på Kavastus Trender 1.0 eller 2.0 har möjlighet att teckna sig enbart för medlemskap i vidareutbildningsplattformen.

Kursevent 1 - Stockholm 1

Tid och plats:
Lördagen 7/10 2017
Heldag kl. 09.00-18.00
Sheraton Stockholm Hotel

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffe
3 mån access utbildningsplattform
3 mån prenumeration Börsdata
Erbjudande från Nordnet

Priser:
Ordinarie pris 5.990 kr
Rabatterat pris 4.990 kr

Fullbokat

Kursevent 2 - Göteborg

Tid och plats:
Lördagen 14/10 2017
Heldag kl. 09.00-18.00
Scandic Crown

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffe
3 mån access utbildningsplattform
3 mån prenumeration Börsdata
Erbjudande från Nordnet

Priser:
Ordinarie pris 5.990 kr
Rabatterat pris 4.990 kr

Fullbokat

Kursevent 3 - Stockholm 2

Tid och plats:
Lördagen 21/10 2017
Heldag kl. 09.00-18.00
Sheraton Stockholm Hotel

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffe
3 mån access utbildningsplattform
3 mån prenumeration Börsdata
Erbjudande från Nordnet

Priser:
Ordinarie pris 5.990 kr
Rabatterat pris 4.990 kr

Fullbokat

Kursevent 4 - Malmö

Tid och plats:
Lördagen 11/11 2017
Heldag kl. 09.00-18.00
Scandic Triangeln

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffe
3 mån access utbildningsplattform
3 mån prenumeration Börsdata
Erbjudande från Nordnet

Priser:
Ordinarie pris 5.990 kr
Rabatterat pris 4.990 kr

Fullbokat

Kursevent 5 - Stockholm 3

Tid och plats:
Lördagen 18/11 2017
Heldag kl. 09.00-18.00
Sheraton Stockholm Hotel

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffe
3 mån access utbildningsplattform
3 mån prenumeration Börsdata
Erbjudande från Nordnet

Priser:
Ordinarie pris 5.990 kr
Rabatterat pris 4.990 kr

Fullbokat

Digital utbildningsplattform, 3 mån

Tid och plats:
Tisdagen 21/11 2017
Gruppen “Kavastus Trender”

Ingår:
3 mån access utbildningsplattform
3 mån prenumeration Börsdata
Erbjudande från Nordnet

Priser:
Pris 2.490 kr

Fullbokat

Info

För samtliga eventdeltagare gäller/ingår följande:
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00
Mat/dryck: Morgonkaffe/te, lunch m. kaffe/te, eftermiddagsfika m. kaffe/te
Community: 3 mån access till digital vidareutbildningsplattform (start 2017-11-21)
Övrigt: 3 mån kostnadsfri prenumeration på Börsdatas analystjänst samt erbjudande från Nordnet

Komplett slutlig specifikation för varje event finner du i formuläret efter att du har gjort ditt val.

För eventdeltagare som har deltagit vid tidigare års event gäller dessutom: Läs mer under “Om kampanjkod/rabatt för tidigare eventdeltagare”.

För deltagare till årets event: 3 mån access till utbildningsplattformen ingår när du bokar plats till något av de fysiska eventen. Plattformen är digital och en sluten exklusiv grupp som kräver att du har ett privat Facebook-konto uppsatt i ditt eget namn för att kunna medverka. Uppstart sker omgående efter avslutad eventturné (2017-11-21) och löper 3 månader framåt.

Information och krav för de som endast önskar teckna medlemskap i den digitala vidareutbildningsplattformen: Detta alternativ är endast möjligt för tidigare års eventdeltagare (1.0 eller 2.0). För att kunna göra denna bokning/beställning krävs en kampanjkod. Information om denna har skickats ut till tidigare deltagare via e-post och är unik för mottagaren. Om du ej har erhållit informationen eller har några frågor, vänligen kontakta oss.

Deltagare på Kavastus Trender 1.0 eller 2.0 har rätt till ett rabatterat pris om 1.000 kr vid deltagande på något av årets event. Information om kampanjkoden har skickats ut till tidigare deltagare via e-post och är unik för mottagaren. Om du ej har erhållit informationen eller har några frågor, vänligen kontakta oss.

Deltagare på Kavastus Trender erhåller en 3 månaders kostnadsfri prenumeration på Börsdatas analystjänst. Kampanjkoden kommer att presenteras i anslutning till eventen och kan inte nyttjas före det. Kampanjkoden måste användas före 2017-12-31, därefter blir den obrukbar. Kampanjkoden kan användas av både nya och befintliga Börsdata-kunder då vi ville göra förmånen lika för alla deltagare.

För nya kunder: Den kostnadsfria prenumerationen kräver registrering men innebär inga övriga åtaganden eller bindningstider. Man registrerar sig och fyller därefter i fältet för “Premiumkod”, varpå provperioden börjar gälla omgående.

För befintliga kunder: Vid användning av kampanjkoden förlängs din nuvarande prenumeration med 3 månader och fortgår därefter som vanligt. För att nyttja kampanjkoden krävs att du mejlar Börsdata (info@borsdata.se) och delger dem kampanjkoden.

Erbjudandet gäller även för de som endast tecknar medlemskap i vidareutbildningsplattformen.

Här läser du mer om Börsdata analystjänst.

Information om erbjudandet kommer att presenteras på kurseventen.

Samtliga hotell tillhandahåller specialanpassad kost. Specificera dina önskemål samt eventuella allergier i meddelandefältet under “Övrig information” innan du avslutar din bokning så förmedlar vi detta vidare till hotellen. Kontakta oss om du önskar dubbelkolla något på förhand.

Viss handikappanpassning kan tillgodoses och vi försöker givetvis att vara så behjälpliga som bara möjligt. Kontakta oss gärna innan du gör din bokning så vi kan dubbelkolla med hotellen gällande dina specifika behov/önskemål.

Dessa kan läsas genom att klicka här.

Om du har en fråga, ett problem uppstår eller något är det minsta oklart är du alltid välkommen att kontakta oss. Du når oss antingen via e-post kavastustrender@borsvarlden.com alternativt via chattrutan “Kontakta oss” här på sidan (grön ruta i nedre höger hörn).

FAQ

Din plats är garanterad först när vi har mottagit din betalning.

Kort efter att du har lagt din beställning kommer du via e-post att mottaga en faktura från faktureringstjänsten Billogram. Fakturan är ställd på 10 dagar och din plats är “låst” under denna fakturaperiod. Om fakturan inte är betald inom dessa 10 dagar kan vi inte längre garantera din plats.

Din plats är fullt ut garanterad först när du har betalt din faktura och fått ett nytt e-postmeddelande från Billogram om att din betalning är mottagen (vändande betalning är därmed att föredra för alla parter då det garanterar din plats snabbast möjligt).

Kursavgiften återbetalas inte vid sjukdom. Givetvis kommer vi försöka vara så behjälpliga som möjligt och exempelvis undersöka möjligheten att flytta dig till något av de övriga eventen (vi kan dock inte garantera något). För ytterligare information, se våra bokningsvillkor.

Ja, för att kunna få access till den digitala vidareutbildningsplattformen är en förutsättning att du har/registerar ett privat Facebook-konto i ditt eget namn (och samma namn som din bokning görs i).

Plattformen öppnar/startar 2017-11-21.

Nej, vi skickar inte ut någon biljett. Din bekräftelse är det e-postmeddelande som du får från Billogram när din betalning är mottagen.

Ca 3-4 dagar före respektive kursevent kommer vi sedan att skicka ut ett e-postmeddelande med en påminnelse samt lite “bra att ha”-info.

I övrigt är det bara att dyka upp på plats ca 15-20 minuter före det att kurseventet startar (kl. 09.00 för samtliga tillfällen).

När ett event står som ”fullbokat” innebär det att maximalt antal bokningar har gjorts för det specifika kurstillfället. Varje bokning innebär att en faktura har skickats ut till den som bokade platsen och denne har 10 dagar på sig att betala fakturan. Under dessa 10 dagar är platsen ”låst” till och garanterad denne person, under förutsättning att betalning inkommer under fakturaperioden. Om personen inte betalar sin faktura kan platsen alltså komma att åter släppas fri och bli tillgänglig för annan att boka.

Vad innebär detta?

Det innebär således att ett kursevent på vår bokningsida kan stå som ”fullbokat” men sen någon/några dagar senare åter öppnas för anmälan med ett fåtal lediga platser. Vi har dessutom en ångerrätt att ha hänsyn till vilket kan innebära att bokade platser blir avbokade.

Om ni ser på vår bokningssida att ett event står som fullbokat kan det med fördel vara lönt att besöka sidan igen med jämna mellanrum för att se om någon plats har blivit ledig (kurseventet står då inte längre med status ”fullbokat”).

Ni får också gärna skicka ett mejl till oss och delge att ni gärna skulle ställa er i kö för att boka en plats om någon skulle bli ledig. Detta gör ni enklast genom att skicka ett mejl till kavastustrender@borsvarlden.com. På så vis kan vi kontakta er direkt när en plats blir ledig och boka den åter manuellt, utan att först släppa den via bokningssidan (vilket blir smidigast för alla parter).

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta oss med frågor eller funderingar via e-post: kavastustrender@borsvarlden.com