Kavastus Trender 4.0 – Här bokar du din plats till höstens kursevent och digitala utbildningspaket (nyhet)

Med fjolårets eventsuccé i ryggen öppnar vi nu årets bokning till höstens sju nio (två extrainsatta pga. stor efterfrågan – läs mer här) kursevent samt ett nytt digitalt vidareutbildningspaket som sjösätts i slutet av november (efter avlutad eventturné). Med fler än 2.500 nyfikna investerare som har föranmält intresse har vi inför årets eventturné valt att utöka både det totala antalet platser, antalet eventtillfällen samt antalet städer (Umeå är nyhet för i år).

Trots detta räknar vi med att årets platser snabbt kan komma att bokas fulla då intresset för Arne “Kavastu” Talvings framgångsmetoder och utbildningskoncept tycks vara rekordstort! Nedräkningen har börjat och det är i vanlig ordning först till kvarn som gäller!

Vi ses väl där?!

Bokningen är stängd!

“Sedan jag sjösatte min strikta placeringsfilosofi 2009 har portföljen årligen adderat +25,2%-enheter bättre än börsens breda OMXSPI index. Och i år då? Det årliga snittet 2009-2017 har bra förutsättningar att öka då depån redan idag med lite över fyra månader kvar på året ligger +24,8%-enheter över index. Sluta att vara rädd för börsen, den ger rikligt med klöver rätt behandlad!”

LÄS KAVASTUS SENASTE KRÖNIKA

Om Kavastus Trender

Ett bildkollage från tidigare års event. Se även vår Teaser-film från fjolårets eventurné genom att klicka här. Klicka på bilderna för att förstora.

Vem riktar sig utbildningskonceptet till?

Utbildningskonceptet “Kavastus Trender” föddes ur en serie enklare kvällsevent där Kavastu höll kortare föredrag för hundratals börsintresserade åskådare. Förfrågningarna om en mer djuplodad utbildningskurs blev allt fler då många fick upp ögonen för hans annorlunda tänkande och konkreta metodik. Det ena ledde till det andra och under hösten 2015 arrangerades den första utbildningsturnén under namnet Kavastus Trender.

Utbildningen har ingen huvudsaklig målgrupp utan riktar sig till dig med en ambition att bli en bättre investerare och med en vilja att våga tänka utanför boxen och anamma ny kunskap. Under åren som gått och baserat på frågeenkäter har vi dock lyckats urskilja vissa återkommande mönster. Tvärtemot vad man kanske kan tro, är genomsnittsdeltagaren både erfaren i tid och i kunnande, att döma av både ålder, hur många år man har handlat med aktier samt hur förvaltningen har avkastat.

– Givetvis kan detta vara en slump, eller så är det en fråga om att dessa individer förstår vikten av att investera i sig själva och ständigt sträva efter utveckling och nya perspektiv. Varför skulle annars investerare som i så pass stor utsträckning faktiskt redan idag överpresterar index välja att betala för ny kunskap? Vikten av att investera i sig själv bör aldrig underskattas, men tyvärr inser allt för få individer detta, allt för sent. Detta säger Arne “Kavastu” Talving.

Vi hoppas att ovanstående kan väcka en tanke hos dig som ännu inte inser potentialen i att investera i sig själv. Ju mer tid du har på din sida, desto mer värdefull kan en investering i ny kunskap komma att bli – detta inte minst när vi pratar börs, aktier och ackumulerad avkastning över tid!

Vad är den här investeringen i utbildning värd om 10, 20 eller 50 år?

Kursbetygen för Kavastus Trender 3.0

Klicka på bilderna för att förstora.

Överblick över årets eventturné

22/8
Bokningen öppnar
6/10
Kursvent 1 - Stockholm 1

Plats: Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, 101 23 Stockholm, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

13/10
Kursevent 2 - Göteborg 1

Plats: Gothia Towers, Mässans gata 24, 412 51 Göteborg, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

20/10
Kursevent 3 - Stockholm 2

Plats: Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, 101 23 Stockholm, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

27/10
Kursevent 4 - Malmö

Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2, 211 20 Malmö, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

10/11
Kursevent 5 - Göteborg 2

Plats: Gothia Towers, Mässans gata 24, 412 51 Göteborg, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

17/11
Kursevent 6 - Stockholm 3

Plats: Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, 101 23 Stockholm, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

24/11
Kursevent 7 - Umeå

Plats: Elite Hotel Mimer, Kungsgatan 75, 903 26 Umeå, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

29/11
Digitalt vidareutbildningspaket startar/påbörjas, 12 mån

Plats: Digitalt (access KT Analystjänst samt inbjudan webinars)
Krav: Befintlig prenumeration hos Börsdata (Premium eller Pro) under hela perioden

1/12
Kursevent 8 - Stockholm 4 (extrainsatt)

Plats: Sheraton Stockholm Hotel, Tegelbacken 6, 101 23 Stockholm, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

8/12
Kursevent 9 - Göteborg 3 (extrainsatt)

Plats: Gothia Towers, Mässans gata 24, 412 51 Göteborg, Se karta
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00

12/12
Digitalt vidareutbildningspaket startar/påbörjas, 12 mån (extrainsatt)

(för de som har bokat detta i samband med de två extrainsatta eventen – läs mer här)

Plats: Digitalt (access KT Analystjänst samt inbjudan webinars)
Krav: Befintlig prenumeration hos Börsdata (Premium eller Pro) under hela perioden

Så här säger några av fjolårets deltagare om kursen

Klicka på bilderna för att förstora.

Kavastus programpunkter*

Nedan finner du en överblick över Kavastus programpunkter för årets kursevent. En del programpunkter erbjuder välbehövlig repetition för kursdeltagare som önskar delta i år igen, men de flesta punkterna är delvis uppdaterade eller helt nya. Då Kavastu själv spenderar stora mängder tid på egen forskning i syfte att ständigt utvecklas och ligga i framkant kan både nya och återkommande deltagare försäkra sig om ett kursprogram som är väldigt “up to date”. Vi kan garantera att du kommer att lämna Kavastus Trender 4.0 med en stor mängd konkret kunskap som direkt kan användas för att fatta bättre affärsbeslut i marknaden.

”Vi har lyssnat på tidigare års kursdeltagare och under 4.0 kommer vi att lägga betydligt mer fokus på de kanske allra svåraste bitarna; köp- och inte minst säljbeslut, vilket inkluderar skalning (vinsthemtagning) såväl som riskbegränsning.”

 • Framgång är ingen slump - så skapade Kavastu sin strategi.
 • Mängder av viktiga mönster att känna till på börsen. En ”bonanza” av de viktigaste som hjälper till när du ska ta dina investeringsbeslut.
 • Bull- och beartrend – hur agera? Hur Kavastu agerar (något mindre fokus än i fjol).
 • Kavastus placeringsmetodik och regelbok. Dags att låta ett frö gro för din framtida placeringsmetodik och din regelbok.
 • Gå inte i fällan - de vanligaste felen och avkastningsfällorna investerare gör. Följer du Kavastus placeringsmetodik så kommer de vara ett minne blott.
 • Rädsla och hopp ställer till det för väldigt många investerare. Här går Kavastu igenom hur han kommit över detta och hur du kan tänka i fortsättningen.
 • När lönen för yrkeslivet blir mindre i kronor än avkastningen i portföljen. Här pratar vi kraften av att överprestera index.
 • Skyll inte avkastningen på någon annan - det är du som fattar besluten. Svart på vitt, du ska veta varför just de bolagen du har i portföljen finns just där.
 • Hur ska man vikta aktier/likviditet?
 • Aktiernas långa trender - så använder Kavastu sig av dem.
 • Fundamental analys - så analyserar Kavastu.
 • Inga flummiga orsaker till att äga en aktie - låt istället siffrorna tala! Här går Kavastu igenom sin framgångsrika metod som med stor sannolikhet gör att du kommer hitta bolag som kommer att gå bättre än index. Långa aktietrender med kraft av fundamental analys.
 • Genomgång av fundamentalt starka aktier i uppgåtgående trend - även kallat för typiska “Kavastu-bolag”. Genomgång av analysmodellen som fått Kavastu att vilja äga bolagen.
 • Swipa aktier som på Tinder - tänk potentiellt bättre än index/potentiellt sämre än index. Köp styrka, sälj svaghet!
 • Låt din aktieportfölj domineras av “dubbelträffar”, dvs. fundamentalt starka aktier i upptrend. Även lite exempel på sådana bolag.
 • Skalningsteknik - kliva av vinnaren med små poster (ökat fokus).
 • Säljbeslut för en aktie - att kliva av helt och hållet (ökat fokus).
 • Genomgång av ett par aktieportföljer. Kommentarer om innehaven och vilka som bör bytas ut och varför. Vi ser även över hur den är viktad.
 • Vi scannar fram bolag från Börsdatas ”Magic Formula” och ”F-Score” och analyserar dem med Kavastus modell.
 • För Kavastu är det så naturligt att slå index år efter år - se till att det blir lika naturligt för dig. En sammanfattning av dagen.
 • Frågestund.

*Programpunkterna kan komma att uppdateras närmare inpå kurseventen.

Om det digitala vidareutbildningspaketet (nyhet för 2018)

En bildserie som illustrerar en beta-version av vår nya analyssatsning – “KT Analystjänst”. Klicka på bilderna för att förstora.

En nyhet för i år är att vi efter avslutad eventturné sjösätter ett digital vidareutbildningspaket. Satsningen, som består en kombination av verktyget “KT Analystjänst” samt 10 webinars/presentationer tillsammans med Kavastu, är ett nytt digitalt koncept som föddes ur den feedback som vi fick från tidigare års kursdeltagare.

Den stora majoriteten (se fjolårets kursbetyg ovan) var i sig mycket nöjda med själva kurseventen, men många såg samtidigt ett behov av att löpande ha möjlighet att repetera kunskapen även efter (eller mellan) sitt deltagande på de fysiska kurserna. Detta gärna med löpande input från Kavastu om aktuella uppdateringar om marknadens trender, fokus på intressanta bolag att ha under uppsikt (båda fundamentalt och tekniskt) samt en möjlighet att komma i kontakt med och diskutera case med andra likasinnade kursdeltagare/investerare.

Deltagande på det fysiska kurseventet ger dig således ett “körkort” i Kavastus metodik och investeringsfilosofi. Det digitala vidareutbildningspaketet förser dig därefter med en praktisk “påbyggnad”, de verktyg som Kavastu själv använder för att sålla ut vinnaraktier (KT Analystjänst) samt månadsvisa uppdateringar om marknaden i form av webinars/presentationer.

Följande ingår i det digitala vidareutbildningspaketet:

Start: 29/11 (alt. 12/12 för de deltagare på de extrainsatta eventen)
Period:12 månader
Beskrivning: Frågorna har varit många om hur man bättre kan efterlikna Kavastus analysmetodik, som bygger på “egna” nyckeltal och Excel-kalkyler. Vissa har tagit fram egna modeller, men många har upplevt att det är för svårt och tidskrävande. Fokus ligger på trend/utveckling för omsättning, vinst, vinstmarginal samt två värderingsmått (p/e och p/s), i kombination med en överskådlig teknisk trendanalys av kursgrafen. Detta resulterar i en visuell modell för snabb och tidseffektiv “screening” av en stor mängd bolag/aktier i syfte att vaska fram de bästa innehaven (och snabbt få en objektiv bild av ett bolags fundamentala utveckling i samband med en ny delårsrapport). Denna analysmetodik utgör en stor del av Kavastus egen framgång och minst sagt imponerande portföljavkastning! En annan fördel är att tjänsten också kommer att täcka de övriga nordiska börserna (Danmark, Norge och Finland) vilket innebär att du kommer att kunna göra “Kavastu-analys” och hitta guldkorn även utanför Sverige.
Krav: Befintlig prenumeration hos Börsdata (Premium eller Pro) under hela perioden med start 2018-11-29 (du kan dock boka paketet nu och sätta upp konto hos Börsdata längre fram).
Access: Mer information skickas ut till berörda via e-post efter avslutad eventturné. Användaren skapar sedan ett eget inlogg för access till tjänsten.

Start: 29/11 (alt. 12/12 för de deltagare på de extrainsatta eventen)
Period/omfattning: Totalt 10 månadsvisa digitala webinars/presentationer (2018: nov, dec. 2019: jan, feb, mars, april, maj, juni, aug, sept). För deltagare på de extrainsatta eventen så kommer webinar 1 (nov), som är en grundläggande introduktion till verktyget, att istället spelas in och skickas ut som videolänk. För resterande webinars gäller samma upplägg.
Beskrivning: Börsvärlden arrangerar tillsammans med Kavastu dessa webinars med fokus på att med hjälp av KT Analystjänst/analysmetodiken (läs mer ovan) vaska fram intressanta aktier att hålla ögonen på. Det aktuella marknadsläget, genomgång av ett antal aktier/case samt möjligheter till fördjupningsfrågor – en “vägledande röst” och praktisk repetition av den kunskap som du har lärt dig på de fysiska kurseventen! Samtliga webinars spelas också in och kommer att kunna ses i efterhand.
Krav: Dator med fungerande ljud och hyfsat stabil internetuppkoppling (för att undvika lagg).
Access: Inbjudan med registreringslänk skickas ut till berörda via e-post inför respektive webinar.

Start: 29/11 (alt. 12/12 för de deltagare på de extrainsatta eventen)
Period:12 månader
Beskrivning: Valbar möjlighet att tillsammans med övriga KT4.0-deltagare (som beställt det digitala utbildningspaketet) även gå med i den slutna communityn/Facebook-gruppen i syfte att knyta kontakter, diskutera, utbyte idéer och utvecklas vidare tillsammans med andra likasinnade investerare.
Förtydligande: sporadiska inlägg och kommentarer från Kavastu är möjliga, men denna community kommer inte att som i fjol att ha vårt huvudfokus (fokus ligger istället på på vår satsning med KT Analystjänst samt våra webinars).
Krav: Privat Facebook-konto uppsatt i eget namn (samma namn som din bokning gjorts i).
Access: Användaren “ansöker” till Facebook-gruppen via eget privat Facebook-konto. Mer information skickas ut till berörda via e-post efter avslutad eventturné.

Praktisk information och bokning

Vi hoppas vid det här laget att du känner dig inspirerad och riktigt taggad inför höstens kursevent. Nedan finner du vårt preliminära schema för respektive kursevent (samtliga är identiska). Mindre uppdateringar kan komma att göras närmare inpå.

Övergripande eventschema*

08:30
Kaffe/te serveras utanför eventsalen

30 min

09:00
Kurseventet startar med välkomsthälsning

Börsvärlden och Arne “Kavastu” Talving hälsar alla välkomna. Dagens program och övergripande hållpunkter presenteras.
10 min

09:10
Kavastus presentation inleds

Kavastu inleder sin presentation och ger en introduktion till de programpunkter och delavsnitt som han ämnar belysa under dagens gång.
1 tim 20 min

10:30
Kort paus/bensträckare

10 min

10:40
Kavastus presentation forts.

1 tim

11:40
Börsvärlden presentation digitalt vidareutbildningspaket

Börsvärlden informerar om det nya digitala vidareutbildningspaketet, dess upplägg samt hur tjänsten är tänkt att fungera med praktisk information inför uppstart senare i november.
20 min

12:00
Lunchpaus

70 min

13:10
Kavastus presentation forts.

1 tim 20 min

14:30
Kort paus/bensträckare

10 min

14:40
Kavastus presentation forts.

50 min

15:30
Fikapaus

30 min

16:00
Kavastus presentation forts.

1 tim 30 min

17:30
Frågestund

30 min

18:00
Avslutande ord

*Schemat är att betrakta som preliminärt och vi förbehåller oss rätten att uppdatera det närmare inpå kurseventen.

Bokning

Samtliga priser nedan anges inklusive moms. Du har möjlighet att fakturera både privat och som företag. Tidigare års deltagare på Kavastus Trender 1.0-3.0 har rätt till rabatterat pris (rabatt dras vid användning av individuell kampanjkod).

Bokningen är stängd!

 

Kursevent 1 - Stockholm 1

Tid och plats:
Lör 6/10, kl. 09.00-18.00
Sheraton Stockholm Hotel

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 2 - Göteborg 1

Tid och plats:
Lör 13/10, kl. 09.00-18.00
Gothia Towers

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 3 - Stockholm 2

Tid och plats:
Lör 20/10, kl. 09.00-18.00
Sheraton Stockholm Hotel

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 4 - Malmö

Tid och plats:
Lör 27/10, kl. 09.00-18.00
Malmö Börshus

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 5 - Göteborg 2

Tid och plats:
Lör 10/11, kl. 09.00-18.00
Gothia Towers

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 6 - Stockholm 3

Tid och plats:
Lör 17/11, kl. 09.00-18.00
Sheraton Stockholm Hotel

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 7 - Umeå

Tid och plats:
Lör 24/11, kl. 09.00-18.00
Elite Hotel Mimer

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 8 - Stockholm 4

Tid och plats:
Lör 1/12, kl. 09.00-18.00
Sheraton Stockholm Hotel

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Kursevent 9 - Göteborg 3

Tid och plats:
Lör 8/12, kl. 09.00-18.00
Gothia Towers

Ingår:
Morgonkaffe, lunch och fikabuffé

Priser kursevent:
Ny deltagare: 5.990 kr
Återkommande deltagare: 4.990 kr

Inkl. digitalt utbildningspaket:
Ny deltagare: 7.480 kr
Återkommande deltagare: 6.480 kr

Fullbokat

Digitalt utbildningspaket*

Start och längd:
Tors 29/11, 12 månader

Ingår:
Access KT Analystjänst (12 mån)
10 digitala webinars med Kavastu

Pris:
2.490 kr

*Endast valbar för individer som har deltagit på kursevent (kampanjkod krävs).

Fullbokat

Info

För samtliga kursdeltagare gäller/ingår följande:
Tider: Heldag, kl. 09.00-18.00
Mat/dryck: Morgonkaffe/te, lunch m. kaffe/te, eftermiddagsfika m. kaffe/te

För kursdeltagare som beställer/även beställer “digitalt utbildningspaket” gäller/ingår dessutom följande:
Övrigt: Digitalt vidareutbildningspaket (KT Analystjänst + 10 digitala webinars med Kavastu), 12 mån (start 2018-11-29)

OBS! Då kursevent Sthlm 4 och GBG 3 är extrainsatta pga. stor efterfrågan så startar det digitala utbildningspaketet för dessa eventdeltagare istället den 2018-12-12. I övrigt är upplägget detsamma.

För kursdeltagare som har deltagit vid tidigare års kursevent gäller dessutom:
Läs mer under:
“Om kampanjkod/rabatt för tidigare års kursdeltagare”

Komplett slutlig specifikation för varje bokning finner du i själva bokningsformuläret efter att du har valt ett alternativ.

Vi har lyssnat på den feedback vi har mottagit från våra tidigare års deltagare och i samband med Kavastus Trender 4.0 har vi därför lanserat ett digitalt vidareutbildningspaket som påbörjas strax efter avslutad eventturné (prel. 2018-11-29). Utbildningspaketet består av 12 månaders access till “KT Analystjänst” samt totalt 10 digitala webinars/presentationer med Kavastu (läs mer på vår kampanjsida).

Valmöjligheter och rabatter:
En förutsättning för att kunna beställa/få access till det digitala vidareutbildningspaketet är att man vid något tillfälle först har deltagit på ett fysiskt kursevent (“grundutbildningen”). Följande alternativ är därmed möjliga:

Har inte deltagit vid något av tidigare års kursevent:

 1. Boka en plats till något av årets kursevent OCH det digitala utbildningspaketet vid ett och samma tillfälle (detta ger dig 1.000 kr i rabatt på det digitala utbildningspaketet).
 2. Boka endast en plats till något av årets kursevent. Efter ditt deltagande på kurseventet kan du separat göra en ny beställning för det digitala utbildningspaketet. Detta görs då till ordinarie pris (2.490 kr inkl. moms) och är möjligt till och med mitten av december 2018. Kampanjkod krävs för beställning av detta (skickas ut via e-post efter ditt deltagande) .

Har deltagit vid något av tidigare års kursevent:

 1. Boka en plats till något av årets kursevent OCH det digitala utbildningspaketet vid ett och samma tillfälle (som återkommande deltagare ger detta dig totalt 2.000 kr i rabatt; 1.000 kr på det digitala utbildningspaketet och ytterligare 1.000 kr när du använder din kampanjkod).
 2. Boka endast en plats till något av årets kursevent (med 1.000 kr i rabatt som återkommande kursdeltagare och vid användning av din kampanjkod). Efter ditt deltagande på kurseventet kan du separat göra en ny beställning för det digitala utbildningspaketet. Detta görs då till ordinarie pris (2.490 kr inkl. moms) och är möjligt till och med mitten av december 2018. Samma kampanjkod används då för beställning av detta.
 3. Beställ endast det digitala utbildningspaketet till ordinarie pris (2.490 kr inkl. moms). Kampanjkod krävs för beställning av detta och är möjligt till och med mitten av december 2018.

Krav (gäller oavsett vilket av ovanstående val som görs):
KT Analystjänst är en fristående tjänst, men är framtagen i ett samarbete med Börsdata. Access till analystjänsten kräver ett betalt medlemskap (Premium eller Pro) hos Börsdata under hela 12-månadersperioden (med start 2018-11-29) men bokning av tjänsten kan givetvis göras redan nu varpå du skaffar din Börsdata-prenumeration strax inför uppstart. Priser och uppsättning av konto finns via denna länk.

Deltagare på Kavastus Trender 1.0-3.0 har rätt till 1.000 kr rabatt vid bokning/deltagande på något av årets kursevent. Information om kampanjkoden har skickats ut till tidigare års deltagare via e-post och är unik för mottagaren. När du i din bokning matar in din kampanjkod ska du se att det beräknade priset reduceras med 1.000 kr inkl. moms (detta gäller för samtliga alternativt bortsett från “2018-11-29 *,**Digitalt utbildningspaket, 12 mån” där ingen rabatt gäller).

En kampanjkod är också en förutsättning för att enbart kunna beställa “2018-11-29 *,**Digitalt utbildningspaket, 12 mån”. Detta då denna tjänst ses som en “vidareutbildning”, och där deltagande på ett fysiskt kursevent motsvarar ditt “grundutbildning”. Ingen rabatt dras om du enbart väljer detta alternativ.

Om du ej har erhållit information om din kampanjkod eller har några frågor, vänligen kontakta oss på kavastustrender@borsvarlden.com och uppge ditt namn, den e-postadress du gjorde din tidigare bokning med samt vilket år/vilken stad du deltog så undersöker vi ärendet manuellt.

Samtliga hotell tillhandahåller specialanpassad kost. Specificera dina önskemål samt eventuella allergier i meddelandefältet under “Övrig information” innan du avslutar din bokning så förmedlar vi detta vidare till hotellen. Kontakta oss om du önskar dubbelkolla något på förhand.

Viss handikappanpassning kan tillgodoses och vi försöker givetvis att vara så behjälpliga som bara möjligt. Kontakta oss gärna innan du gör din bokning så vi kan dubbelkolla med hotellen gällande dina specifika behov/önskemål.

Dessa kan läsas genom att klicka här.

Om du har en fråga, ett problem uppstår eller något är det minsta oklart är du alltid välkommen att kontakta oss. Du når oss antingen via e-post kavastustrender@borsvarlden.com alternativt via chattrutan “Kontakta oss” här på sidan (grön ruta i nedre höger hörn).

FAQ

Din plats är garanterad först när vi har mottagit din betalning.

Kort efter att du har lagt din beställning kommer du via e-post att mottaga en faktura från faktureringstjänsten Billogram. Fakturan är ställd på 10 dagar och din plats är “låst” under denna fakturaperiod. Om fakturan inte är betald inom dessa 10 dagar kan vi inte längre garantera din plats.

Din plats är fullt ut garanterad först när du har betalt din faktura och fått ett nytt e-postmeddelande från Billogram om att din betalning är mottagen (vändande betalning är därmed att föredra för alla parter då det garanterar din plats snabbast möjligt).

Kursavgiften återbetalas inte vid sjukdom. Givetvis kommer vi försöka vara så behjälpliga som möjligt och exempelvis undersöka möjligheten att flytta dig till något av de övriga eventen (vi kan dock inte garantera något). För ytterligare information, se våra bokningsvillkor.

Nej, vi skickar inte ut någon biljett. Din bekräftelse är det e-postmeddelande som du får från Billogram när din betalning är mottagen.

Ca 3-4 dagar före respektive kursevent kommer vi sedan att skicka ut ett e-postmeddelande med en påminnelse samt lite “bra att ha”-info.

I övrigt är det bara att dyka upp på plats ca 15-20 minuter före det att kurseventet startar (kl. 09.00 för samtliga tillfällen).

När ett event står som ”fullbokat” innebär det att maximalt antal bokningar har gjorts för det specifika kurstillfället. Varje bokning innebär att en faktura har skickats ut till den som bokade platsen och denne har 10 dagar på sig att betala fakturan. Under dessa 10 dagar är platsen ”låst” till och garanterad denne person, under förutsättning att betalning inkommer under fakturaperioden. Om personen inte betalar sin faktura kan platsen alltså komma att åter släppas fri och bli tillgänglig för annan att boka.

Vad innebär detta?

Det innebär således att ett kursevent på vår bokningsida kan stå som ”fullbokat” men sen någon/några dagar senare åter öppnas för anmälan med ett fåtal lediga platser. Vi har dessutom en ångerrätt att ha hänsyn till vilket kan innebära att bokade platser blir avbokade.

Om ni ser på vår bokningssida att ett event står som fullbokat kan det med fördel vara lönt att besöka sidan igen med jämna mellanrum för att se om någon plats har blivit ledig (kurseventet står då inte längre med status ”fullbokat”).

Ni får också gärna skicka ett mejl till oss och delge att ni gärna skulle ställa er i kö för att boka en plats om någon skulle bli ledig. Detta gör ni enklast genom att skicka ett mejl till kavastustrender@borsvarlden.com. På så vis kan vi kontakta er direkt när en plats blir ledig och boka den åter manuellt, utan att först släppa den via bokningssidan (vilket blir smidigast för alla parter).

Ja. KT Analystjänst är en fristående tjänst, men är framtagen i ett samarbete med Börsdata. Access till analystjänsten kräver ett betalt medlemskap (Premium eller Pro) hos Börsdata under hela 12-månadersperioden (med start 2018-11-29) men bokning av tjänsten kan givetvis göras redan nu varpå du skaffar din Börsdata-prenumeration strax inför uppstart. Priser och uppsättning av konto finns via denna länk.

Läs mer under “Om kampanjkod/rabatt för tidigare års kursdeltagare”.

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta oss med frågor eller funderingar via e-post: kavastustrender@borsvarlden.com