Idag avslutas den digitala vidareutbildningscommunityn

Februari månad är snart till ända vilket innebär att 3-månadersperioden av den digitala vidareutbildningscommunityn nu är slut. Ungefär 85 % av fjolårets ca 500 kursdeltagare valde att ta del av denna möjlighet och under perioden har vi bland annat genomfört en rad spännande webinars med Kavastu själv, George från Börsdata samt Alexander Gustafsson från Nordnet. 

Vi har sett ett stort kunskapsutbyte er medlemmar emellan och är minst sagt imponerade av den kreativitet och det engagemang som finns bland bland er. Tonen har varit god och ni har hjälpt varandra att utvecklas! Vi är övertygade om att ni har fått en bra grogrund att anpassa efter egna specifika förutsättningar och utvecklas vidare kring.

Kavastu och Börsvärlden tar nu ett kliv tillbaka för att fokusera på 4.0. Vi har dock beslutat att låta communityn leva vidare, åtminstone fram tills 4.0-eventen i höst – detta för att låta er medlemmar fortsätta att utvecklas tillsammans och lära av varandra.

Med det sagt så är slutligen Kavastus Trender 3.0 formellt avslutat och vi vill passa på att önska er alla lycka till med era framtida investeringar!

Kanske ses vi på 4.0? Möjlighet till intresseanmälan finns nu uppe på vår kampanjsida.

/Kavastu & Börsvärlden med samarbetspartners

Annonser