Information: Vad händer när ett kursevent står som “fullbokat”?

Anmälningarna strömmar in i ett högt tempo och två av höstens kursevent är snart fullbokade. Vi vill i samband med detta passa på att förtydliga hur bokningsprocessen fungerar.

När ett event står som “fullbokat” innebär det att maximalt antal bokningar har gjorts för de specifika kurstillfället. Varje bokning innebär att en faktura har skickats ut till den som bokade platsen och denne har 10 dagar på sig att betala fakturan. Under dessa 10 dagar är platsen “låst” till och garanterad denne person, under förutsättning att betalning inkommer under fakturaperioden. Om personen inte betalar sin faktura kan platsen alltså kommer att åter släppas fri och bli tillgänglig för annan att boka.

Vad innebär detta?

Det innebär således att ett kursevent på vår bokningsida kan stå som “fullbokat” men sen någon/några dagar senare åter öppnas för anmälan med ett fåtal lediga platser. Vi har dessutom en ångerrätt att ha hänsyn till vilket kan innebära att bokade platser blir avbokade.

Om ni ser på vår bokningssida att ett event står som fullbokat kan det med fördel vara lönt att besöka sidan igen med jämna mellanrum för att se om någon plats har blivit ledig (kurseventet står då inte längre med status “fullbokat”). Ni får också gärna skicka ett mejl till oss och delge att ni gärna skulle ställa er i kö för att boka en plats om någon skulle bli ledig. Detta gör ni enklast genom att skicka ett mejl till kavastustrender@borsvarlden.com. På så vis kan vi kontakta er direkt när en plats blir ledig och boka den åter manuellt, utan att först släppa den via bokningssidan (vilket blir smidigaste för alla parter).

Lycka till!

Annonser