Nu sjösätter vi vår digitala vidareutbildningscommunity

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla deltagare på årets eventturné och samtidigt hälsa er välkomna att delta i den andra delen av detta utbildningskoncept – den digitala vidareutbildningscommunityn. Vi har redan börjat bevilja er medlemmar tillträde till Facebook-gruppen och kommer under resterande del av veckan att “smyga” igång communityn inför hårdstart med webinar veckan därpå. 

Information har skickats ut till berörda via e-post!

Några förtydliganden

  • Access till communityn kräver ett privat Facebook-konto
  • Kavastu kommer i huvudsak att pusha ut ny information, men inte ha tid att besvara allas löpande frågor (frågestunder och fördjupning kommer dock att arrangeras och vi uppmuntrar även givetvis till dialog mellan er medlemmar som en möjlighet att också lära av varandra)
  • Kavastu kommer inte att delge sina exakta köp- och säljtransaktioner. Detta främst i syfte att inte riskera någon typ av kurspåverkande effekt i enskilda aktier. Syftet är snarare att inspirera till bättre affärsbeslut och guida medlemmarna bort från sämre bolag och mot aktier med fundamentalt och tekniskt bättre förutsättningar

Vid frågor är du alltid välkomna att kontakta oss på: kavastustrender@borsvarlden.com

Annonser