Ny ansökningperiod inledd och Ekka gör comback på Nordnetbloggen

Nytt (trading)år med nya (trading)möjligheter – vi hoppas ni alla är riktigt taggade!

Vi har nu kommit igång för 2018 och lagt den huvudsakliga agendan för det nya året. Vi ser nu fram emot ett fullspäckat år i tradingens tecken. Utöver de ständigt pågående diskussionerna mellan alla våra tradingintresserade medlemmar, kommer Ekka själv och även externa samarbetspartners och tradingprofiler, att bistå med en hel del spännande utbildningsuppslag och aktiviteter under årets gång!

Här är lite nyheter för 2018:

  • Vi har precis inlett en ny ansökningsperiod där de som fanns först i tur i vår kölista, via e-post nu har fått möjligheten att besvara ett frågeformulär som ligger till grund för er ansökan.
  • Vi har ingått ett samarbete med Nordnet för hela 2018. Exklusiva tradinganpassade courtage- och förmånserbjudanden kommer inom kort att presenteras för er som är medlemmar i TC och Nordnet-representanter finns sedan tidigare i communityn för att utbilda och besvara frågor.
  • Video updates, webinars och utbildningsaktiviteter på olika teman kommer löpande att arrangeras.
  • Ekka kommer under året också att blogga på Nordnetbloggen. Här tar ni del av hans första “comeback-inlägg”.

Är du inte medlem? Här läser du mer om projektet Traders Club och har även möjlighet att ställa dig i vår kölista (för en chans att ansöka vid nästa ansökningstillfälle).

Vid frågor av något slag: tradersclub@borsvarlden.com

Allt gott,
/Traders Club

Annonser