Uppskattad chatt med “Jokern” och Autostock blir ny samarbetspartner

I syfte att få en varierad diskussion med inslag av olika tradingstilar arrangerades under gårdagen en anonym “kvällschatt” med daytradern och Twitter-profilen “Jokern” – något som blev ett mycket uppskattat inslag!

Idag kan vi också meddela att Traders Club har fått en ny samarbetspartner, Autostock. 

Kort om bolaget:

“Autostock AB är idag den äldsta aktören i Norden inom automatisk börshandel. Vi har ett mångårigt samarbete med Nordnet och ansvarar för utvecklingen, försäljning och support av handels- och analysplattformen Autotrader Bas/Pro. Autostock utvecklar tillhörande analysmetoder och automatiska handelsstrategier samt verktyg för trading med börshandlade instrument. Vi brinner för automatisk börshandel och känner en stark inspiration att utveckla  konceptet med automation.”

Fokus med samarbetet kommer att ligga på automatiserad handel samt handel med börshandlade produkter, så kallade ETP:er. Autostock erbjuder medlemmarna i TC rabatterade priser på några av deras produkter/tjänster samt kommer att bistå med utbildning och support. Vi kommer framgent att arrangera några webinars på temat automatiserad handel, samt även med fokus på deras unika ETP-verktyg.

Trevlig helg,
Traders Club

Annonser