Börsvärlden – Vår nyhetspublikation

Börsvärlden är, förutom vårt varumärke, även namnet på vår månatliga nyhetspublikation. Börsvärldens syfte är att sticka ut i det finansiella mediebruset och ge dig informationen du inte läser i övrig finansiell media.

Du som väljer att bli prenumerant, självklart helt gratis, kommer att få ta del av värdefulla affärsförslag och kunskaper kombinerat med allmännyttiga finansiella nyheter. Vi vill erbjuda ett brett spektrum av information som passar såväl dig som är intresserad av aktiv trading som dig som agerar på längre sikt.

Vårt nyhetsflöde består bland annat av information om nyemissioner och av analyser som vi anser vara aktuella, såväl fundamentalt som tekniskt. Vi belyser också olika börshandlade instrument och finansiella marknader som vi menar kan hjälpa våra läsare till absolut avkastning. Publikationen innehåller också spännande reportage som i vissa fall kan vara skarpt kritiska mot osunda företeelser i den finansiella världen.

Börsvärldens publikationer är kostnadsfria

Våra publikationer är helt kostnadsfria för dig som läsare och finansieras bland annat av betalda införanden såsom redaktionella IR-artiklar och spridning av externa uppdragsanalyser. För oss är det emellertid en självklarhet att sådant material har relevans och uppfyller de högt ställda krav på transparens som en nyhetspublikation kräver.

Mångårig erfarenhet och kunniga skribenter

Bland våra medarbetare finner du flera kunniga skribenter med stor expertis och mångårig erfarenhet av finans och börs. Med oss har vi exempelvis Arne ”Kavastu” Talving, som av många anses vara en av landets mest relevanta börsbloggare. Vi arbetar även med gästskribenter från den svenska och internationella finansvärlden för att alltid kunna erbjuda explosivt och spännande innehåll i våra publikationer.

Följ oss och våra partners