Tradingcommunity med en av Sveriges ledande tradingprofiler

Börsvärlden kan tillsammans med Erik “Ekka” Lundin presentera ett nytt koncept för traders på den svenska marknaden. “Traders Club” är precis som namnet antyder en digital utbildningscommunity för traders med fokus på trading som metodik och alla de olika områden, ämnen och egenskaper som detta “yrke” innefattar (oavsett om din handel idag sker på hel- eller deltid).

Traders Club drivs i ett exklusivt samarbete med en av Sveriges kanske mest uppskattade trading- och Twitterprofiler, Ekka Lundin. Med oss på satsningen, och som kommer att presenteras framledes, har vi också en rad andra relevanta trading- och samarbetspartners, samt bolag/tjänster med nära anknytning till konceptet trading.

Ansökan till communityn

Traders Club är helt gratis och kommer utan några förpliktelser, med ett syfte att erbjuda en utbildningsplattform som skapar bättre förutsättningar att utvecklas och förbättras inom sin trading (för såväl day- som swingtraders).

Registrering och ansökan är öppen för alla, men communityn kommer att drivas som exklusiv och sluten, till en utvald grupp individer som vi upplever har en passande bakgrund samt de rätta egenskaperna och attributen för att själva utvecklas samt assistera oss i det löpande förbättringsarbetet av communityn. Är du en av dem?

Vi kommer löpande, i omgångar, att öppna upp ansökan och fylla på med fler medlemmar i den takt vi anser lämplig för att bibehålla ett konstruktivt och utvecklande forumklimat.

Nedan kan du läsa mer om communityn samt registrera dig!

Trader och medarrangör

Erik “Ekka” Lundin
Den unge dalmasen med vinnarskalle som få, som på kort tid har seglat upp som en av Sveriges mest kända tradingprofiler. Påbörjade sin tradingresa under universitetstiden, där han studerade nationalekonomi. Heltidstrader sedan 2015.

Typ: Daytrader. Intradagshandel med fokus på främst orderflöden, men även nyheter och teknisk analys.

Marknader: Huvudfokus på svenska aktier, små som stora. Ibland även index och olja.

Twitter: @ekkalundin

Trader

Lorem “Ipsum” Dolor
Cras aliquam a mauris id rhoncus. Donec libero leo, scelerisque vel lacinia vel, fermentum et leo. Etiam at ante ut libero congue fringilla non vel est. Cras in sapien at nibh posuere tincidunt sit amet at metus. Donec nec tellus ac turpis.

Typ: Suspendisse laoreet blandit dapibus. Donec nec tellus ac turpis consequat pretium. Etiam at ante ut libero congue.

Marknader: Maecenas scelerisque, felis vitae tincidunt eleifend, magna sem dictum metus.

Twitter: @LoremIpsum

Trader

Donec “Tellus” Turpis
In nunc ante, aliquam sed imperdiet vel, congue a ex. Sed semper risus pretium elit lacinia scelerisque. Integer posuere nulla sit amet laoreet pretium. Donec porta condimentum ipsum, vel porttitor eros. Donec nec tellus ac turpis.

Typ: Maecenas scelerisque, felis vitae tincidunt eleifend, magna sem dictum metus. Etiam at ante ut libero congue.

Marknader: Suspendisse laoreet blandit dapibus. Donec nec tellus ac turpis consequat pretium.

Twitter: @DonecTellus

Trading- och samarbetspartners

Nordnet/Nordnet Markets

“Nordnet är en bank för investeringar, sparande och lån. Vi är en digital bank som värderar innovation högt. Idén bakom Nordnet är att ge spararna kontroll över sina investeringar och sitt pensionssparande och vi riktar oss till personer som vill kunna agera självständigt. Vi erbjuder våra kunder de verktyg, tjänster och produkter de behöver för att få sina pengar att växa.”

Representanter i TC: Jonas Jonsson och Axel Karlsson (Active Trading Managers)

Nordnet erbjuder samtliga medlemmar i TC två olika exklusiva och specialanpassade Active Trader-erbjudande rörande courtage samt handelsplattformar. Representanter kommer också att finnas i communityn för att hjälpa våra medlemmar igång, agera support och besvara frågor om sina tjänster/produkter. Även presentationer, webinars och mäklardata är uppslag som Nordnet/Nordnet Markets kommer att medverka i/bidra med. Nordnet är givetvis också väldigt mottagliga för feedback i syfte att utvecklas och löpande förfina sitt erbjudande för aktiva börsaktörer.

Nordnet Markets är Nordens bredaste courtagefria* erbjudande av börshandlade produkter där du kan investera i upp- och nedgång i olika börsindex, råvaror och aktier världen över.

Markets utbud omfattar alla Bull- & Bearcertifikat, Minifutures och Unlimited Turbos i hela Norden med produktnamnet NORDNET på slutet. I Nordnet Markets har du möjlighet att investera med och utan hävstång i annars svåråtkomliga marknader.

* Produkterna är courtagefria om du lägger en order på hemsidan eller via någon av våra handelsapplikationer, exempelvis Infront eller WinTrade där värdet på ordern är högre eller lika med 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. För telefonorder via mäklare och/eller order understigande 1 000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR utgår courtage enligt Nordnet’s vid var tid gällande prislista. Vid handel med produkter i annan valuta än din kontovaluta tillkommer en automatisk växlingsavgift om du inte har ett aktivt valutakonto på din depå. Kontakta Nordnets kundservice för mer information. Nordnet förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avsluta erbjudandet.

Börsdata

“Börsdata strävar efter att presentera finansiell information för investerare på ett nytt och innovativt sätt. Vi ger en unik överblick över aktiemarknaden med upp till 10 års historik över enskilda börsbolag, sektorer och branscher. Vår ambition är att vara den ledande informationskällan inom fundamental analys och nyckeltal.”

Representant i TC: George Bol (VD/medgrundare)

Många tror att Börsdata enbart är ett verktyg för fundamental analys, men med möjligheten att screena fram och skapa egna strategier av en stor mängd tekniska nyckeltal i kombination med tredjepartstjänsten TradingView för kursgrafer kan Börsdata även vara ett användbart analysverktyg för traders. Börsdata (George) utvecklar verktyget till ett ännu mer attraktivt verktyg för traders, där medlemmarna i TC kommer att kunna bidra med värdefull input.

Börsdata (George) sponsrar TC:s medlemmar med en kostnadsfri testperiod av sin analystjänst samt finns med i communityn för support och frågor om verktyget samt presentationer och webinars.

Infront

“Infront är det naturliga valet av handelsapplikation och används av tusentals daytraders och professionella användare. Infront ger dig möjligheten att hålla koll oavsett om du bevakar marknadsflöden, nyheter eller tillämpar teknisk analys. Allt för att du ska kunna optimera din orderexekvering och scanna marknaden effektivare”

Representant i TC: Johan Björkman (Affärsansvarig partnerskap)

För Infront är de användare som finns i TC en av de viktigaste kundgrupperna. Därför är det viktigt för Infront att få feedback från användarna för att kunna utveckla funktioner som gör det lättare för daytraders att både ha en bättre överblick, samt bättre beslutsunderlag för sina affärer.

Infront finns med i communityn primärt för presentationer, webinars samt för att få feedback på vad som efterfrågas av användarna för att kunna utveckla produkten. När det kommer till support så ansvarar Infronts samarbetspartners/mäklarna för användarsupport, men Infront kommer även att löpande försöka hjälpa till med svar på de frågor som dyker upp.

Autostock

“Autostock AB är idag den äldsta aktören i Norden inom automatisk börshandel. Vi har ett mångårigt samarbete med Nordnet och ansvarar för utvecklingen, försäljning och support av handels- och analysplattformen Autotrader Bas/Pro. Autostock utvecklar tillhörande analysmetoder och automatiska handelsstrategier samt verktyg för trading med börshandlade instrument. Vi brinner för automatisk börshandel och känner en stark inspiration att utveckla  konceptet med automation.”

Representant i TC: Rikard Nilsson (VD/medgrundare)

Genom ett samarbete med Autostock stärker TC sitt fokus på automatiserad handel. Autostock erbjuder också, i linje med sin innovativa strävan, marknadens främsta verktyg för att hantera börshandlade produkter, så kallade ETP:er.

Autostock erbjuder samtliga medlemmar i TC rabatterade priser på en rad av sina tjänster/produkter samt kommer att verka inom communityn med utbildning om sitt verktyg/automatiserad handel samt bistå med support.

Samarbetspartner?

Vi är alltid öppna för dialog kring nya samarbeten med bolag som har tjänster eller produkter nära relaterade till syftet med vår utbildningscommunity – att erbjuda en plattform som skapar bättre förutsättningar att utvecklas och förbättra sin trading. Vår målsättning är att tillsammans med dessa olika samarbetspartners kunna erbjuda TC:s medlemmar förmåner, erbjudanden, utbildning och support som kan komplettera och förstärka de övriga delarna av communityn.

För frågor om samarbeten, vänligen kontakta oss på: tradersclub@borsvarlden.com

Frågor och svar om Traders Club

Traders Club är en digital utbildningscommunity (sluten Facebookgrupp) med fokus på metodiken trading (både day- och swingtrading). Målsättningen är att bygga en plattform som skapar bättre förutsättningar att utvecklas och förbättras inom trading, detta tillsammans med en av Sveriges ledande tradingprofiler, externa föreläsare samt med relevanta bolag/tjänster nära knutna till området.

Ja, Traders Club är helt gratis och kommer utan några förpliktelser. Vi kommer dock att arbeta med nära samarbetspartners och inslag av sponsring/annonsering kommer framledes att bli aktuellt, dock med en tydlig målsättning om att kunna presentera slagkraftiga och relevanta erbjudanden och förmåner som skapar mervärde för communityns medlemmar.

Nej, Traders Club är en sluten community som kräver ansökan och beviljat tillträde. Vi förbehåller oss rätten att, baserat på den information som anges i vår ansökningsprocess, fritt välja vilka individer som vi anser lämpliga för access till vår community. Detta sker i syfte att kunna säkerställa en hög kvalitetsnivå för communityns medlemmar.

Du läser mer om inledande registrering och resterande moment av ansökningsprocessen nedan.

Ja, då Traders Club är en sluten grupp på Facebook så en förutsättning är att ha ett Facebookkonto i ditt eget namn för att kunna delta i diskussionerna. Om du inte är intresserad av att använda Facebook privat i övrigt så finns ju alltid möjligheten att enbart skapa ett konto för att kunna delta/bli medlem i Traders Club.

Traders Club riktar sig till dig som har en stor passion för trading och börsen och söker likasinnade människor att utbyta erfarenheter och kunskaper med samt en möjlighet att lära dig, samt få feedback och inspiration av professionella aktörer verksamma inom området.

Communityns huvudsakliga fokus kommer att ligga på metodiken trading, snarare än på specifika aktier/bolag. Specifika aktier/bolag kommer självfallet att diskuteras emellanåt, men då företrädesvis för att belysa exempel på strategier och setuper. I communityn kommer det finnas tydliga villkor, regler och begränsningar i syfte att minimera “haussande” eller potentiellt kursdrivande tendenser och beteenden bland dess medlemmar.

Vi kommer noga och kontinuerligt att övervaka communityns aktiviteter, samt vidta fler lämpliga åtgärder och framtida begränsningar om så krävs i syfte att verka för en så hög grad av seriositet och transparens som möjligt.

Communityns administratörer kommer också att i största möjliga mån verka för en hög grad av transparens gentemot övriga medlemmar gällande potentiella intressekonflikter och vara tydliga med egen innehavsredovisning i de fall det rimligtvis bör delges.

Vi förbehåller oss rätten att utifrån en lämplighetsbedömning fritt välja vilka individer som “beviljas” tillträde/bjuds in till Traders Club. Vi har också rätten att varna och utestänga/blockera individer vid löpande misskötsel eller brott mot communityns uppsatta förhållningsregler (dessa kommer att framgå tydligt i själva gruppen/communityn).

Saknar du svaret på någon fråga? Hör av dig till oss med feedback via: tradersclub@borsvarlden.com

Ansök till Traders Club!

Nedan kan du registrera dig för Traders Club, vilket innebär att du per automatik blir placerad i vår kölista (steg 1). Vi kommer sedan i omgångar att skicka ut mer information om den skarpa ansökan innehållandes ett frågeformulär som du behöver besvara inom 5 dagar (steg 2). Håll utkik efter detta ansökningsmail i din inkorg!

Hur dina personuppgifter behandlas
Du kan när som helst avregistrera din e-post genom att följa länken i varje mail eller kontakta oss direkt på tradersclub@borsvarlden.com. Mer information om hur behandlingen av dina personuppgifter ser ut finner du i rutan här under.

Steg 1: Kölistan

Hur dina personuppgifter behandlas
Ditt namn och din e-post kommer att behandlas för att bli skickad mail till när det finns möjlighet att ansöka om en plats till Traders Club.

Vi delar inte med oss av din information till andra. Du kommer få information som är knutet till din plats i kölistan tills du inte längre önskar det. Du har rätt att när som helst avregistrera din e-post genom att följa länken i varje mail eller kontakta oss på tradersclub@borsvarlden.com. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finnas att läsa i Dataskyddspolicyn.

Steg 2: Ansökning till communityn

Hur dina personuppgifter kommer att behandlas
De personuppgifter som du angett i din ansökan (namn, e-post och svar på frågor) kommer att behandlas för att avgöra om du får en plats i Traders Club (vilket inkluderar att vi behandlar uppgifterna löpande under medlemstiden för att kunna administrera gruppen på Facebook).

Det är valfritt att svara på frågorna men att inte svara på vissa frågor kan det påverka om du kan bli medlem i Traders Club eller inte.

Information om medlemskap i Traders Club kan komma att delas med de samarbetspartners som Traders Club har (aktuell lista med samarbetspartners finns på informationssidan för Traders Club). Icke godkända ansökningar sparas i max ett år. Du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter när som helst genom kontakta oss på tradersclub@borsvarlden.com. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas och vilka rättigheter du har finns att läsa i Dataskyddspolicyn.

Har du några frågor?

Tveka inte att kontakta oss med frågor eller funderingar via e-post: tradersclub@borsvarlden.com