I SAMARBETE MED RAWS
Bildkälla: Raws

Bli en del av en hållbar framtid och investera i Raws - en banbrytande svensk tillverkare av miljövänliga och återanvändbara sugrör av vass

Annons Svenska vassugrörstillverkaren Raws har de senaste fyra åren arbetat för en mer hållbar värld, genom tillverkning och försäljning av återanvändbara och miljövänliga vassugrör. Bolaget har tidigare haft öppna investeringsrundor och över 1500 personer har köpt in sig. Man har nu öppnat en ny runda för att kunna expandera produktionen och kunna svara på fler och större kundförfrågningar.

Därför skall du investera:

• Var med och bidra till minskad övergödning av Östersjön

• Investera i ett välmående bolag med högt satta mål

• Var med och stöd FN:s globala mål kring klimatförändringar

• Gör det möjligt för Raws att arbeta för både en bättre planet och en bättre dryckesupplevelse

• Ta del av exklusiva erbjudanden och förtur till köp

Läs mer och investera i Raws här

Raws, som har sina rötter i Norrköping, tillverkar naturliga sugrör av svensk vass som avverkas för att motverka övergödning bland annat i Östersjön. Produktionen är enkel; vildväxande vass skördas lokalt för att minska transporter och onödiga utsläpp och sugrören färdigställs sedan i företagets egna lokaler i Norrköping.

Bara i Europa konsumeras över 35 miljarder sugrör årligen och genom egenutvecklad teknik har Raws kapacitet att i framtiden massproducera 5 hållbara sugrör/sekund. Målet är att under 2024 producera 40 miljoner sugrör. Under 2025 planerar Raws att öppna ytterligare en produktionslinje och med det finns möjlighet att producera 80 miljoner sugrör med en potentiell vinst på 30 miljoner SEK årligen.

Raws sugrör är inte bara miljövänliga och återanvändbara, de är också av högsta kvalitet och kan både diskas, återanvändas och komposteras. Dessutom kan de lasergraveras med företagsloggan för att individualisera produkten.

Investera nu

 

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Raws. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER