Prenumerera på våra kostnadsfria nyhetsbrev

Vi på nyhetskanalen Börsvärlden har en målsättning att sticka ut i det finansiella mediebruset och ge dig informationen som du inte läser i övrig finansmedia. Vår ambition är inte att vara störst, snabbast eller att konkurrera med de rena nyhetsbyråerna. Med ett team av medarbetare där samtliga har ett brinnande intresse, en djup kännedom och stort kontaktnätverk inom branschen, är vår förhoppning istället att kunna erbjuda ett brett spektrum av information som passar såväl dig som är intresserad av aktiv trading som dig som agerar på längre sikt.

Spännande erbjudanden och exklusiva förhandsinbjudningar

Som prenumerant på våra kostnadsfria nyhetsbrev säkerställer du att du är först med att erhålla viktig information från oss på Börsvärlden  Det kan exempelvis röra sig om erbjudanden från samarbetspartners, men också exklusiva förhandsinbjudningar till event, utbildningskurser, communitys eller nya koncept – där anmälan och registrering i många fall kan vara av starkt tidsbegränsad karaktär.

Som exempel kan nämnas investerareventturnén BEST FEST! – där några av kvällseventen bokades fulla redan samma dag och tradingcommunityn Traders Club – med hundratals traders som står i kö i väntan på att få ansöka för medlemskap och tillträde.

Med våra nyhetsbrev direkt i din inkorg riskerar du inte att missa någon värdefull information från oss på Börsvärlden!

Börsvärldens nyhetsbrev

Nyheter, eventinbjudningar och erbjudanden från samarbetspartners – direkt till din inkorg. Helt gratis!

Senaste nyhetsbreven