Bildkälla: Stockfoto

BEST FEST! La Grande Finale – Här anmäler du dig till årets investerarevent!

BEST FEST! La Grande Finale – Här anmäler du dig till årets investerarevent!

LA GRANDE FINALE blir BEST FEST!-tourens storslagna avslutningsshow där inte mindre än fem av Sveriges städer besöks – detta för att ge en stor del av landets investerare möjligheten att ta del av de mycket spännanden föredragen! Vi vill även denna gång utlova mycket explosiva föreläsningar med nytt innehåll från ”Kavastu”, Rikard Nilsson (Nordnet AutoTrader) och Peter Olsson (Commerzbank). Till dessa kostnadsfria event kommer DU som är genuint intresserad av att förbättra din börshandel för att skapa större tillväxt i din aktieportfölj över tid. Anmälan är nu öppen och det är först till kvarn som gäller!

2015 blev ett lyckat år där närmre 1000 deltagare fick möjlighet att delta på BEST FEST! – ett succéartat trading- och investeraevent anordnat av Commerzbank med samarbetspartners. Efter att vid två tillfällen, i maj och oktober, ha fyllt salarna hos Sheraton Hotell i Stockholm och Elite Hotell i Göteborg kan vi tydligt se det växande intresset för börshandlade investeringsprodukter (ETP:er).

"BEST FEST! La Grande Finale blir inget vanligt börsmingel, dit man går för att dricka vin och äta wraps. Denna gång har resurserna, med anledning av det skarpa och aningen osäkra läget på börsen, till 100 % lagts på eventets innehåll som vi garanterar blir explosivt och möjligen en avgörande byggsten för din egen börskarta framöver."

Investerartouren besöker inte mindre än fem av Sveriges städer

Nu har alltså turen kommit till inte mindre än fem av landets lite mindre städer, med arrangemang i Västerås, Linköping, Örebro, Malmö och Helsingborg under vecka 8-9. Nedan följer en kort summering av föredragens innehåll:

Arne ”Kavastu” Talving: Det är svårt att kritisera Arnes träffsäkerhet när han under eventen 2015 såg tydliga mönster för trendomslag på börsen och belyste sina metoder för att slå index i en fallande marknad.  I sitt föredrag utlovas en blandning av gammalt och nytt där han tittar närmare på skillnaderna mellan BULL- och BEAR-trender och belyser de säsongsmönster han vill ha på plats för att skapa edge i sina affärer. Som pricken över i:et utlovar Arne en rad helt unikt material från sitt alldeles egna ”Excel-arkiv”.

Peter Olsson, Commerzbank: När börsen inte längre trendar oavbrutet uppåt utan istället går över till att bli en klassisk "tradingbörs", ja då är det inte alltid helt lätt att veta om man skall välja att agera med Mini Futures BEST eller Bull & Bear-certifikat. Peter kommer att förklara och jämföra de olika instrumenten för att därefter förklara i vilka marknadsklimat respektive produkt är bäst lämpad.

Rikard Nilsson, AutoStock: Under en intressant timme får vi ta del av hans marknadssyn och hur man kan tillämpa enkel teknisk analys både för långsiktig och kortsiktig börshandel. Automation blir allt viktigare i tider av orolig börs med snabba kursrörelser i kombination med högutväxlade finansiella instrument, varför deltagarna också får en snabbtitt på AutoTrader och hur man kan få assistans av det Nordnet-anslutna programmet i sin handel på olika sätt. Som grädde på moset presenteras en konkret handelsstrategi som har gett mer än 100 gånger pengarna sedan 1987!

01_1001_1501_2801_32

Information och anmälan

Städer & datum:

24:e feb: Västerås
25:e feb: Linköping
1:a mars: Örebro
2:a mars: Malmö
3:e mars: Helsingborg

Övrigt: Eventen är kostnadsfria och under kvällen bjuds det på fika.

Anmälan: Denna sker direkt via bokningsformulär på best-fest.se där du också finner mer information om eventen.

OBS! Vid tidigare event har platserna tagit slut väldigt fort. Först till kvarn gäller!

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER