I SAMARBETE MED PHARMA WAY
Bildkälla: Göran Söderqvist

Europatourspelaren Linda Wessberg blir delägare i Pharma Way

wellness Pharma Way välkomnar Linda Wessberg som ny aktieägare i bolaget och ser fram emot att följa hennes tävlingar under året på Europatouren

Bolaget har under 2020 etablerat helägt dotterbolag i USA, Pharma Way North America LLC, samt gjort alla förberedelser för lansering av Dot Shot i USA under april/maj 2021. 

”Pharma Way’s produkt Dot Shot som jag fått möjligheten till att prova och utvärdera, är grunden till mitt beslut att investera i bolaget. Jag ser en stor potential både ur ett hälsoperspektiv och från ett ekonomiskt perspektiv då bolaget nu lanserar sin första Dot Shot produkt på Europa och USA marknaden. Jag har turnerat på de två största proffstourerna LET och LPGA i snart 18 år och har alltid varit intresserad av produkter som kan förbättra min golf, hålla mig fri från inflammationer och lindra eventuella känningar av träningsvärk och ledvärk som är vanligt bland oss golfare"  säger Linda Wessberg.

DOT SHOT är en väl dokumenterad wellness shot baserad på vattenlösligt curcumin från gurkmeja med snabbare och bättre effekt vilket ger ett ökat värde för konsumenten jämfört med nuvarande produkter på Europa och USA marknaden. 

Den amerikanska wellness shot marknaden är värderad till över 450 MUSD. Den ökar med 15-20 % årligen. Marknaden beräknas fortsätta sin starka tillväxt då amerikanska konsumenter letar efter produkter som hjälper dem att förbättra sin allmänna hälsa och välbefinnande. Marknaden har dessutom dragit nytta av den nuvarande Corona pandemin och förväntas en fortsatt stark tillväxt de närmsta åren.  

Bolaget kommer ha videomöten den 8/4, 13/4 och den 21/4 kl 17 där vi presenterar bolaget och svarar på frågor, även VD för vårt USA bolag kommer närvara vid mötet.

Anmälan görs HÄR . Skriv vilket mötesdatum där ni vill vara med så skickar vi länk. 

 

 

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Pharma Way . Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER