Bildkälla: Stockfoto

Flat korrigering i Coca Cola Company?

Veckans graf I veckans graf tittar vi på Coca Cola Company (KO) som handlas i en avslutande impuls av en potentiell flat korrigering.

En flat korrigering enligt Elliott Wave består av tre vågor (3-3-5). Siffrorna inom parantes anger underindelningen av respektive våg. Första och andra vågen är abc (3 vågor), tredje vågen är impuls våg (1-5). Om flatkorrigeringen stämmer bör KO se köpare i området $50-52 för en första målkurs kring $58-60 området (0.5-0.618 av impulsvågen ner) och därefter eventuellt topparna från april 2022, 2023.
RSI är under 30 (översåld) och det man kikar efter härnäst är positiv divergens mellan lägsta punkten av våg (iii) och våg (v), det kommer att signalera potentiell botten av flatkorrigeringen i aktien. Köp signal bekräftas först när priset tar ut ett tidigare swing-high (iv), det är först här som sannolikheten ökar betydligt för mer uppsida.
Analys per 3/10

Veckans graf är skriven av: Pop_eye för Augere

https://augere.se/  Veckans Graf är ett samarbete mellan Börsvärlden och Augere. Augere erbjuder ett medlemsbaserat community med fokus på handel i finansiella instrument och nyheter.

 

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER