I SAMARBETE MED HUBBSTER
Bildkälla: Stockfoto

Intervju med Gustaf Hesselman, vd för Hubbster Group

#femsnabba SaaS-bolaget Hubbster Group listas på NGM Nordic SME den 11 februari, Vd Gustaf Hesselman berättar om känslan inför noteringen och hur framtiden ser ut.

Hej Gustaf, hur är känslan inför noteringen?

Det känns bra, den ger oss rätt förutsättningar och verktygen för vår tillväxtresa framåt.

Var befinner ni er just nu och hur ser närmsta åren ut?

Vår plattform är på plats, teamet likaså och vi har rätt aktiviteter igång i vår direktförsäljning, partnersamarbeten, förvärvsagenda och den internationella tillväxten. Detta kommer att ge oss rätt förutsättningar för en accelererande tillväxt de kommande åren.

Vilka utmaningar och möjligheter ser ni 2022?

Att vara ett noterat bolag har sina utmaningar i början, samtidigt som det ger oss möjligheter. Så 2022 blir ett mycket spännande år för oss.

Berätta lite om era visioner. Var är ni på väg?

Vi skall bli plattformen för att driva igenom strategiska initiativ och projekt hos stora organisationer. Och med tanke på responsen från de stora globala kunder vi arbetar med idag är vi på rätt väg.

Vad kan en aktieägare förvänta sig av er som bolag?

Hubbster är ett bolag som löser ett reellt problem för stora organisationer, som har en stor användarbas för licensintäkter. Vi kommer att växa både organiskt och genom förvärv vilket ger rätt förutsättningar för en accelererande tillväxt.

 

Läs mer om Hubbster Group här: https://hubbster.com

Läs mer om noteringen här: https://hubbster.com/ipo/

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Hubbster . Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER