Bildkälla: Stockfoto

SINCH

Veckans graf Kommer Sinch påbörja en ny trend uppåt eller är det bara en liten studs innan vi besöker äldre bottnar?

Jag tycker att den nedåtgående trenden är påtaglig och tror att vi kommer att besöka botten som var mellan 13-15 kr. Vad baserar jag detta på? Jo, Sinch är duktig på att respektera ema10 och 20 på både upp- och nedsidan. Just nu befinner vi oss nedan för båda två och vi åter testar min zon från nedsidan. Det i kombination gör att min syn på Sinch är negativ för tillfället.

Hur handlar jag detta? Jo, på detta vis! Sedan slutit av juli har vi inte fått en stängning över ema20 (gul) och det kommer vara min stoploss. Kommer också invänta att vi bryter under denna zon så vi ser att Sinch fortsatt är svag och underpresterar andra aktier på marknaden. Utöver zonen vid 13-15 kr bör 18,55 kr ge någon form av reaktion till uppsidan, så om alla våra kriterier möts för att ta denna position så är 18,55 kr mitt första target för att sedan låta resterande position glida ned mot min utritade zon!

Veckans graf är skriven av: Isak Lindfors, Augere

 

https://augere.se/  Veckans Graf är ett samarbete mellan Börsvärlden och Augere. Augere erbjuder ett medlemsbaserat community med fokus på handel i finansiella instrument och nyheter.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER