I SAMARBETE MED NORDIC MINING ASA
Bildkälla: Nordic Mining ASA

Nordic Mining ASA: Delårsrapport per 31 mars 2024

rapport Den 7 maj 2024 presenterade Nordic Mining ASA sin delårsrapport för första kvartalet. Presentationen hölls digitalt och åskådare kunde ställa frågor online under sändningen.

Nordic Mining ASA släppte sin delårsrapport för första kvartalet 2024. Rapporten och företagspresentationen presenterades digitalt tisdagen den 7 maj 2024 kl. 10.00 (CET). Presentationen och frågestunden hölls på engelska och sändes via webcast, där åskådare kunde ställa frågor online. Webcasten finns tillgänglig på hemsidan

Läs mer om rapporten här


Nordic Mining ASA är ett resursföretag fokuserat på högkvalitativa industriella mineraler och metaller. Företagets projektportfölj håller hög internationell standard och har betydande ekonomisk potential, med tillgångar i Norden. Nordic Mining bedriver ett stort byggprojekt vid Engebø på Norges västkust och har dessutom intressen i andra utvecklingsprojekt, inklusive en ny teknik för produktion av aluminiumoxid och prospektering av hög renhetskvarts.

Nordic Mining är listat på Euronext Expand Oslo med tickersymbolen "NOM"

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Nordic Mining ASA. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER