Bildkälla: Börsvärlden

Nytt investerarevent på Oscarsteatern

event Börsvärlden och Michel Issa följer upp höstens succé med ett nytt event på Oscarsteatern. Den 20 april är det åter igen möjligt för investeringsintresserade att ta del av kunskap från experter och spännande bolag. En kväll med föreläsningar, paneldiskussioner och massor av mingel.

Onsdagen den 20 april kommer vi på Börsvärlden tillsammans med superentreprenören Michel Issa att genomföra ett event på Oscarsteatern i Stockholm. Vi öppnar portarna 17.30 och räknar att hålla på till 22.00. Två barer finns för inköp av tilltugg och förfriskningar. Intresset har på förhand varit väldigt stort så passa på att anmäla dig direkt för att försäkra dig om en plats.

Det kommer att bli en minnesvärd afton och vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med våra besökare, sponsorer och talare. Från scenen kommer vi kunna ta del av insikter och kunskap från följande medverkande personer:

Nicklas Andersson, Sparekonom Avanza

Klementina Österberg, VD GU Ventures

Erik Bäckström, vice VD för Coeli Wealth Management

Jenny Malmgren, CEO Meminisse

Rebecka Borg, tf VD Hubbster Group

Eyoel Lundberg, VD & grundare Raws

Yilmaz Mahshid, CFO Egetis Therapeutics

Magnus Winterman, VD Syncro Group AB

Christoffer Fröberg, VD QP Games AB

Calvin Fvand, Expert på Teknisk analys, VD Parnobis 

Arli Mujkic, VD EPTI

Listan kommer att uppdateras fram till eventet.

Michel Issa, entreprenör och inspiratör, kommer även att dela med sig av sina erfarenheter från scenen. Michel Issas sällsynta förmåga att få människor att nätverka garanterar ett bra och fruktsamt mingel under kvällen med goda förutsättningar att utöka sitt kontaktnät med personer som delar intresset för investeringar.

Förutom den viktig kunskap och inspiration som kommer att komma från scenen finns möjligheten att direkt på plats möta börsbolagen för att ställa frågor och insupa kunskap från dessa.

Vi vill passa på att varmt tacka våra sponsorer:

Memenisse – https://meminisse.se

Hubbster Group – https://hubbster.com

RAWS - https://www.raws.co/

Egetis Therapeutics - https://www.egetis.com/sv/

QP Games- https://qpgames.se

Syncro Group - https://syncro.group

Parnobis - https://parnobis.se

EPTI - https://epti.com/

Här på Börsvärldens hemsida kommer du att kunna se bilder från eventet efteråt och även hålla koll på framtida event som nätverket anordnar.

Om Michel Issa:

Multientreprenören Michel Issa är en starkt lysande stjärna på entreprenörshimlen. Han driver idag ett flertal företag och han har tilldelats en rad utmärkelser. En stor drivkraft för honom har alltid varit att föra människor närmare varandra. Nu ska ett samarbete med Börsvärlden erbjuda fler möjligheten att nätverka med börsintresserade och få tillgång till kunskap om börsen. Under pandemin har Michel Issa lagt stor tid på börsen och han har haft en fin utveckling på sina investeringar, men han har också blivit medveten om vilka risker som finns och hur många det är som investerar utan kunskap.

Anmälan till börseventet

 

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER