Bildkälla: Stockfoto

Palantir: Potentiell uppgång efter rapportframgång

Veckans graf Efter en imponerande prestation på senaste rapporten har Palantir seglat framgångsrikt framåt. Nu, under en period av konsolidering, väntar många investerare på att se om aktien kan bryta tidigare toppar och därmed initiera en Long position.

Palantir har gått som tåget den senaste tiden efter de leverade på sin senaste rapport! Sedan rapporten har vi nu börjat handla i en kortare bas. Det jag vill se nu är att vi trycker över de tidigare topparna och där initiera en Long position. Jag tycker alla bör ha palantir på sin bevakning och se om vi får brottet jag är ute efter på uppsidan! Men så länge den handlas i range står jag över!

Varför jag tycker Palantir är så intressant är för att när den väl rör på sig gör den det med stormsteg! Så finner man rätt entry har man fina möjligheter till bra avkastning! Risken jag ser är att index handlas högt uppe och kanske ska kylas ned.

Håller sig Palantir stark under nedkylningen av index tror jag vi har en vinnare framför oss! Spelplanen blir stoploss under senaste low och rida med så länge den stänger ovanför ema10/20 på daily!

Veckans graf är skriven av: Isak Lindfors

https://augere.se/  Veckans Graf är ett samarbete mellan Börsvärlden och Augere. Augere erbjuder ett medlemsbaserat community med fokus på handel i finansiella instrument och nyheter.

 

 

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER