I SAMARBETE MED OURLIVING
Bildkälla: Henrik Jarl VD, OurLiving

OurLiving: Stabil grund och tillväxt – En resa mot lönsamhet och positivt kassaflöde

Teknik I skuggan av ekonomiska utmaningar och en turbulent marknad har OurLiving genomgått en imponerande förändringsresa sedan VD Henrik Jarl tog rodret. Från att ha mött utmaningar och osäkerheter har bolaget nu tydligt positionerat sig för sin målsättning att nå positivt kassaflöde och lönsamhet under 2024.

Steg 1: Stabil grund och Fokus

När Henrik Jarl intog rollen som VD stod han inför uppgiften att skapa en stabil grund och hitta ett tydligt fokus. Bolaget, känt för sin innovativa approach inom digitalisering inom fastighetsbranschen, hade behov av en strategisk riktning för att ta bolaget framåt. Jarl tog detta på sig som en möjlighet att omforma bolagets grund och hitta stabilitet.
Knappt ett år efter att Jarl tillträdde som VD förvärvades OurLiving AB – och strax efter bytte bolaget även namn till OurLiving. Ett år senare förvärvades solenergibolaget Solarfuture i Sverige AB följt av marknadens ledande aktör och tidigare konkurrent Boappa AB. Genom återkommande lyckade förvärv har bolaget visat en imponerande förmåga att identifiera och adressera synergier som har satt bolaget i en unik position. Den nya förvärvsstrategin och skiftet i fokus har visat sig skapat grunden för tillväxt och framgång.

Steg 2: Stark tillväxt

Efter att ha etablerat en stark grund för bolaget har det senaste året präglats av imponerande tillväxt. Bolaget har utvidgat sin marknadsandel genom sin fortsatta förvärvsstrategi och implementerat en framåtlutad strategi för att stärka sin ställning inom digitalisering av bygg och fastighetsbranschen. De senaste kvartalsrapporterna har visat en stark tillväxt på +675% (Q1), +785% (Q2) och +482% (Q3). Ledarskap, en hållbar strategi och förmågan att genomföra förändringar har spelat en avgörande roll i denna framgångssaga.
Framtiden: Mot Succesiv Lönsamhet och Positivt Kassaflöde:

OurLivings målsättning framåt är klart: att uppnå positivt kassaflöde samt lönsamhet under 2024. Bolaget har redan påbörjat strategiska initiativ för att säkerställa att detta mål nås, och Henrik Jarl har kommunicerat tydligt om de åtgärder som kommer att vidtas för att bolaget ska fortsätta växa och skapa lönsamhet.


Enligt bolagets pressmeddelanden kommer dessa åtgärder inkludera kostnadskontroll och fokus på att skala upp intäkterna från bolagets återkommande SaaS-försäljning.
Bolaget strävar efter en hållbar och lönsam framtid och Henrik Jarl trycker på att det är teamet och lagandan som ska ta bolaget framåt.

Summering:

OurLiving har genomgått en stor förändringsresa under Henrik Jarls ledning. Från att ha hanterat utmaningar och skapat stabilitet till att satsa på tillväxt och nu sikta mot positivt kassaflöde och lönsamhet, visar bolaget på en imponerande förmåga att anpassa sig och växa i en konkurrensutsatt marknad. För investerare och observatörer i börsvärlden innebär detta en spännande resa att följa, med en ledning som tydligt har visionen och verktygen för att leda bolaget till nya höjder.


För ytterligare information: Henrik Jarl VD, OurLiving AB Telefon: 076 762 13 46 E-post: henrik.jarl@ourliving.se
Läs mer om Ourliving här

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med Ourliving. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER