I SAMARBETE MED MY WINE ESTATE
Bildkälla: My Wine Estate

Teckna i My Wine Estate – Prisvärda kvalitétsviner som finns idag att köpa via e-handel på Systembolaget

Annons Med fokus på prisvärda kvalitétsviner, och de egna varumärkena “Vale de Vida” och “Ecco Qui” samt en växande agentur från Borges etab 1888 står Göteborgsbaserade dryckesbolaget My Wine Estate redo att skala upp sin verksamhet med målet inställt på Systembolagets ordinarie sortiment, en egen vin- och reseklubb samt kommande webbshop med fokus på den nordiska och europeiska marknaden.

Med ca 330 delägare, en ledning med stor erfarenhet inom försäljning och marknadsföring står man nu redo för en offensiv försäljningsstart – och i anslutning till detta vill My Wine Estate stärka upp kassan genom en nyemission på 2,25 MSEK!

"Strategin för en bra lansering är att erbjuda konsumenter mycket goda och prisvärda viner där vi nu även parallellt bearbetar alla Restauranger & Hotell i Sverige och erbjuder dem ett partnerskap. e köper våra viner så genererar vi nya kunder/gäster till dem genom My Wine Estate nu beprövade ”Event koncept Kvällar”. Därigenom skapar vi ett ”Win Wn” scenario för alla. Nu skapas även en struktur för mer interaktivitet mellan medlemmarna i vinklubben och som på sikt kommer få betydelse att påskynda för våra viner att nå in på hyllorna hos Systembolaget”, säger Milenko Gabrilo, VD för My Wine Estate.

Starka varumärken och storsatsning på egen vinklubb

Affärsidén för My Wine Estate kretsar kring att kunna erbjuda ett omfattande urval av egenägda samt externa varumärken av vin och sprit i kombination med tillhörande medlemskap i en egen rese- och vinklubb. Som medlem i vinklubben ska medlemmarna få ta del av exklusivt material och olika upplevelser – en etablering som pågår parallellt med arbetet att bygga upp ett attraktivt och konkurrensmässigt sortiment av olika drycker.

My Wine Estate drivs av en ledning med kunskap inom import, marknadsföring och försäljning. Vinklubben är tänkt att utgöra ett viktigt fundament i utvecklingen av bolaget och dess drycker. Klubbens mål utvecklas ihop med medlemmarnas krav och önskemål och ju större efterfrågan som skapas på My Wine Estate drycker desto närmare Systembolagets fasta sortiment kommer bolaget.

Med rätt kunskap och engagemang utvecklar vi My Wine Estate med målsättningen att bli ett större vin- och spritbolag med ett brett sortiment.

Efter en god etablering i Sverige siktar vi även mot den internationella marknaden, primärt via e-handel i utvalda europeiska länder”, avslutar Milenko.

Läs mer om pågående Restaurang & Eventkampanj

Erbjudandet i sammandrag

  • Teckningsperiod: 19 September 2023 (tilldelning av aktier sker fortlöpande)
  • Teckningskurs: 1,50 SEK per aktie
  • Emissionsvolym: 2,25 MSEK
  • Värdering pre-money: 37,3 MSEK
  • Börsnotering: Planeringsarbetet inför en kommande notering på lämplig handelsplats väntas ske under 2024.

 

Teckna direkt

Investeringsmemorandum

Restaurang erbjudande och event

Läs mer på bolagets emissionssida

 

 

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med My Wine Estate. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER