Bildkälla: Stockfoto

Affärsvärlden ger köpråd för Dedicare samt säljråd för Atrium Ljungberg och ICA

Affärsvärlden ger köpråd för Dedicare samt säljråd för Atrium Ljungberg och ICA

Affärsvärlden rekommenderar köp av Dedicare i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Karnov samt lämnar säljråd för Atrium Ljungberg och ICA. Säljrådet för ICA blev känt redan igår onsdag.

Fastighetsbolaget Atrium Ljungbergs stora framtida projektpotential överskuggas av riskerna i dagens toppiga fastighetsmarknad. Affärsvärlden ser stora värde- och hyresmarknadsrisker på fastighetsmarknaden och ger säljråd för aktien.

Dagligvarubolaget ICA kan möjligen med en riktigt dyster konjunktursyn locka som en säker hamn. Annars ser aktien mest onödigt dyr ut, bedömer tidningen och ger säljråd.

Informationsbolaget Karnov rider på digitaliseringsvågen i juridikbranschen. Risken är dock att flod snart övergår i ebb. Värderingen är alltför hög och utdelningen för låg för att locka till köp, bedömer Affärsvärlden som ger rådet avvakta.

Vårdbemannaren Dedicare har tappat nära tre fjärdedelar av börsvärdet från toppen. Även om den kortsiktiga motvinden kan håll i sig lockar chans/risk i Dedicare för mer uthålliga placerare, bedömer tidningen som vågar sig på ett bottenfiske med ett köpråd för aktien.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER