Bildkälla: Stockfoto

Affärsvärlden ger köpråd för Qliro, Kopparbergs och norska Bonheur

Affärsvärlden ger köpråd för Qliro, Kopparbergs och norska Bonheur

Affärsvärlden rekommenderar köp av Qliro, Kopparbergs och norska Bonheur i den senaste utgåvan. Tidningen ger säljråd för I-tech.

E-handelsbolaget Qliro, ett av Stenbecksfärens sorgebarn, går mot en uppdelning. Affärsvärlden ser mer värden i delarna är det nuvarande börsvärdet. På nuvarande nivåer är det svårt att inte se mer potential än risk i Qliro, bedömer tidningen och trycker på köpknappen.

Chalmersbolaget I-Tech har en mycket lovande produkt som ska motverka påväxt av alger och havstulpaner på fartygsskrov. Värderingen har dock dragit iväg för mycket. Affärsvärlden tror att bättre köplägen kan komma framöver och ger säljråd idag.

Bryggeriet Kopparbergs aktiekurs tyngs av risken för en hård brexit när Storbritannien lämnar EU. Aktien handlas nu till attraktiva nivåer för ett kvalitetsbolag med goda tillväxtmöjligheter verksamt på en konjukturokänslig marknad, bedömer tidningen som ger köpråd för aktien.

Marknaden har en trögförändrad börssyn på norska konglomeratet Bonheurs gröna framtid. Aktien handlas till ett fortsatt fint rabattläge, bedömer Affärsvärlden som upprepar sitt köpråd för Bonheur från hösten 2017.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER