Bildkälla: Stockfoto

Ahaworld mer än dubblar intäkterna och vänder till positivt ebitda-resultat för årets två första månader

Ahaworld mer än dubblar intäkterna och vänder till positivt ebitda-resultat för årets två första månader

Bettingbolaget Ahaworld rapporterar en nettoomsättning på 4,15 miljoner kronor (1,34) och ett ebitda-resultat på 1,39 miljoner kronor (-3,08) för januari och februari 2020 jämfört med samma period föregående år. Det framgår av ett pressmedelande.

Det helägda dotterbolaget Wiget Group bidrog till resultatet med ett ebitda-resultat på 876 000 kronor för januari och 857 000 kronor för februari, totalt 1,73 miljoner kronor. Första kvartalet i sin helhet presenteras den 28 april.

Ahaworlds verksamhet består idag, genom helägda Wiget Group, av annonseringsteknologi och affiliation på den globala marknaden. Bolagets kunder är primärt globala Igaming-aktörer.

- Oavsett vad som händer i världen i det korta och medellånga perspektivet så arbetar vi intensivt och strategiskt för att stå starkare än någonsin när allt en dag så sakteliga återgår till det normala. Det om något kan vi ödmjukt konstatera utifrån bolagets utveckling hittills i år. Jag vill slutligen även tydliggöra att då vi är inne i en ny fas, där vi själva ej bedriver egen operatörsverksamhet, så avser vi att genomföra ett namnbyte varpå vi inom kort kommer kalla till en extra bolagsstämma, kommenterar Erik Ahlberg, vd i Ahaworld.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER