Bildkälla: Stockfoto

Aktiespararen ger köpråd för Bravida, Traton, GHP och Alfa Laval samt säljråd för Feelgood

Aktiespararen ger köpråd för Bravida, Traton, GHP och Alfa Laval samt säljråd för Feelgood

Aktiespararen rekommenderar köp av Bravida, Traton, GHP och Alfa Laval i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Veteranpoolen, Klövern och Hemfosa samt lämnar säljråd för Feelgood.

Installationsbolaget Bravida har en attraktiv värdering med goda tillväxtutsikter, bedömer tidningen och ger köpråd med riktkursen 98 kronor på tolv månaders sikt.

Nyligen börsnoterade lastbilstillverkaren Traton har så attraktiva nyckeltal att aktien är köpvärd upp till 285 kronor, bedömer Aktiespararen.

Bemanningsbolaget Veteranpoolen rider på trenden med extraknäckande pensionärer. Värderingen lockar inte, men det gör däremot den höga direkavkastningen och tidningens råd blir att avvakta.

Den tydliga satsningen på specialisttjänster och potentialen i Mellanöstern gör GHP till en intressant aktie. Det gäller dock att bolaget klarar hållbarhetsarbetet. Tidningen ger köpråd för aktien och ser en potential på 20 procent till 16 kronor.

Industribolaget Alfa Laval är en stabil aktör i en stökig värld med en djupt nedtryckt aktie, särskilt med hänsyn till ränteläget, som troligen lockar till uppköp. Aktiespararen ger köpråd.

Fastighetsaktier är lätta att räkna hem till låga räntor. Tidningen bedömer dock att tåget har gått efter kursrallyt i sektorn och rådet blir att avvakta med både Klövern och Hemfosa.

Företagshälsovårdsbolaget Feelgood ser vid en första anblick ut som en billig aktie med en hygglig kupong. Bolaget både ser och luktar som en värdefälla. Det organiska tillväxten är skral och marginalmålet är långt ifrån att infrias. Prispress och en försämrad konjunktur ger nedåtrisker. Aktiespararen ger säljråd med riktkursen 2 kronor.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER