Bildkälla: Stockfoto

Aktiespararen ger köpråd för BTS, ÅF Pöyry, Axfood, ICA och HMS Networks

Aktiespararen ger köpråd för BTS, ÅF Pöyry, Axfood, ICA och HMS Networks

Aktiespararen rekommenderar köp av BTS, ÅF Pöyry, Axfood, ICA och HMS Networks i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Indutrade, Clavister och Fenix Outdoor

Strategikonsulten BTS Group fortsätter att leverera. Utsikterna är ljusa och värderingen är överkomlig. Rekommendationen landar i att köpa och behålla aktien. Återinvestera den halvårsvisa utdelningen och lyft blicken några år, rådet tidningen.

Teknikhandelsbolaget Indutrade har studsat upp och aktien är svår att räkna hem. Dagens värdering och en knepig konjunktur gör att det är bäst att avvakta med aktien i dagsläget.

Teknikkonsulten ÅF:s samgående med finska Pöyry levererar och inför nästa års vinstlyft bör aktien rycka upp sig mer i linje med börsfavoriten Sweco. Aktiespararen ger köpråd och bedömer att aktien bör inom rimlig tid nå 240 kronor.

Clavister är ett välskött bolag inom cybersäkerhet, vilket är en snabbväxande nisch. Den enda stötestenen är aktiens höga värdering, anser tidningen som ger rådet avvakta.

Friluftsbolaget Fenix Outdoors aktie har nått en platå. Aktiespararen hoppas på mer tillväxt och lönsamheten men avvaktar med aktien tills utsikten klarnar.

Axfood bjuder på goda utdelningar och ICA har en marknadsledande position. Livsmedelsbolagen är dyra, men bra. Tidningen ger köpråd för bägge aktierna.

En spännande teknologi borgar för en ordentlig tillväxtresa i HMS Networks. Aktien är dyr och långt ifrån riskfri men läget är alltjämt lockande. Aktiespararen ger köpråd.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER