Bildkälla: Stockfoto

Aktiespararen ger köpråd för Clas Ohlson, Boule Diagnostics, Volati och Itab

Aktiespararen rekommenderar köp av Clas Ohlson, Boule Diagnostics, Volati och Itab i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Vestas.

Danska vindkraftsbolaget Vestas stormade upp i fjol men ser efter en svängig inledning på 2021 ut att ha landat i lugnt läge. Aktiespararen ger rådet avvakta, men de som redan äger kan behålla aktien.

Hemfixarkedjan Clas Ohlson har en attraktiv värdering och direktavkastningen kan också bli god, förutsatt att utdelningen återupptas. Tidningen ger köpråd med riktkursen 122 kronor.

Marknaden har tappat tålamodet med diagnostikbolaget Boule Diagnostics, men den som lyfter blicken finner ett rimligt prissatt tillväxtbolag med en ägarbild i toppklass. "Att köpa kvalitet till nedsatt pris är svårslaget. Rekommendationen landar i köp med riktkursen 70 kronor", skriver Aktiespararen.

Den omstöpning av industribolaget Volati som pågår kulminerar i den ytterst intressanta, troliga utdelningen av Akademibokhandeln till aktieägarna. Tidningen ger köpråd och anser att aktien är värd att äga åtminstone upp till 120 kronorsnivån.

Butiksinredningsbolaget Itabs omstöpning och nyligen genomförda nyemission bäddar för bättre lönsamhet, expansion. Riktkursen 18 kronor räcker för ett köpråd i närtid, anser Aktiespararen.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER