Bildkälla: Stockfoto

Aktiespararen ger köpråd för sju bolag i den senaste utgåvan

Aktiespararen ger köpråd för sju bolag i den senaste utgåvan

Aktiespararen rekommenderar köp av Actic, finska Harvia, Skistar, Epiroc, Sandvik, Nobia och Coor i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Smart Eye och Tobii,

Gymkedjan Actic har konsekvent underpresterat sedan börsnoteringen. Förutsättningarna för 2019 är desto bättre och värderingen är attraktiv, bedömer Aktiespararen som ger köpråd med riktkursen 49 kronor.

Finska Harvia är ledaren på världens bastumarknad och en unik aktieplacering där en hög direktavkastning är det främsta lockbetet. Aktien är långsiktigt köpvärd, anser tidningen.

Skidanläggningsbolaget Skistars aktie bör växa i takt med vinsten, vilket tillsammans med utdelningen ger över 10 procent per år. Relativt säkert och köpvärt, väderberoende till trots, anser Aktiespararen och ger köpråd.

Industribolagen Epiroc och Sandvik är i toppform. Börsen tar höjd för mycket sämre tider, vilket ger köpläge, särskilt i Sandvik, men även i Epiroc, anser tidningen och ger köpråd för bägge aktierna.

Kökstillverkarens Nobias kursfall efter bokslutet innebär ett ypperligt köptillfälle för långsiktiga investerare, bedömer Aktiespararen och ger köpråd.

Ögonspårning har utvecklats till ett spännande teknikområde med flera användningsområden. Varken Smart Eye eller Tobii är dock tydligt köpvärda, anser tidningen som ger rådet avvakta för bägge aktierna.

Fastighetsservicebolaget Coor erbjuder vinsttillväxt och hög utdelning till låg risk, vilket i ett stabilt och ocykliskt bolag ser intressant ut i dagens börsklimat. Aktiespararen ger köpråd och sätter riktkursen till 85 kronor på ett års sikt.

Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER