I samarbete med The Great Wild

Alexander "The Mauler" Gustafsson

Alexander ”The Mauler” Gustafsson – Ny delägare och ambassadör för jaktappen The Great Wild

De som följer The Mauler har nog inte kunnat missa att han vid sidan av ringen har ett brinnande intresse för djur, natur och jakt. Idag blev det klart att Alexander Gustafsson går in som investerare i jaktappen The Great Wild. Han kommer även jobba med The Great Wild som varumärkesambassadör åtminstone fram till att bolaget börsintroduceras under 2018.

– Vid sidan av min karriär som professionell fighter så är jakt det intresse som jag brinner för allra mest. Jakt växer just nu mycket som fritidssysselsättning i Sverige. Framförallt så är det många yngre människor som tar jägarexamen idag. Man kan tydligt se ett generationsskifte och en transformering av jakten där den går från att vara 100 % analog ute på jaktmarkerna till att digitaliseras och olika typer av jaktnätverk börjar växa fram online. Jag har tittat noga på The Great Wild och tror starkt på deras inriktning mot att vara ett socialt nätverk för jägare och framförallt en onlineportal där jägare och markägare kan hitta varandra genom ett ”AirBnB-upplägg”. Det är fantastiskt att kunna investera i sitt intresse och att precis som genom min MMA kunna inspirera den yngre generationen att följa med! Detta säger Alexander Gustafsson i en kommentar till Börsvärlden.

– För några dagar sedan blev klart att Jens Byggmark investerar i The Great Wild och nu har ännu en folkkär profil med jakt och friluftsliv i blodet uppmärksammat vår satsning och väljer att investera i The Great Wild. Dessutom blir Alexander ambassadör för vårt varumärke under vår resa mot börsnotering och en internationell expansion. Tillsammans med våra andra ambassadörer så kommer dessa två profiler verkligen lyfta ut vår plattform till en mycket bred publik. För oss är det väldigt inspirerande att hitta ett bra format för samarbete med ett så stort namn som Alexander ”The Mauler” Gustafsson. The Great Wild är framtiden för svensk jakt och vi har genom dessa två första steg i vårt ambassadörsprogram skapat oss ypperliga förutsättningar att nå ut till ännu fler jägare, unga som gamla. Detta berättar Robert Nathanson, VD på The Great Wild.

Om jaktappen The Great Wild

The Great Wild har efter en kraftfull expansion av sin app intagit positionen som Nordens största digitala jaktplattform. Förenklat knyter appen samman markägare med jägare i ett socialt jaktforum. Jakten växer lavinartat och har tagit golfens position i samhället. Samtidigt letar markägare världen över efter nya intäktskällor.

The Great Wild har satt upp stora målsättningar för det pågående verksamhetsåret. Ett av delmålen är att uppnå 100 000 medlemmar. Vidare planeras en internationell lansering i syfte att utnyttja konceptets skalbarhet. En lansering internationellt kommer att öppna dörren till gigantiska marknader många gånger större än den nordiska. Bland annat USA är en av världens största marknader för jakt.

Pågående spridningsemission i bolaget

Bolaget är just nu aktuellt med en spridningsemission som en del av en påbörjad börsplan med avsikt att notera bolaget på en lämplig MTF. Du läser allt om emissionen och kan vidare ta del av VD-intervju i filmformat samt detaljerat investeringserbjudande i PDF-format via följande länk.

Det här är en sponsrad artikel framtagen i samarbete med The Great Wild. Sponsrade inlägg är en del av Börsvärldens annonserbjudande. Om du med anledning av våra sponsrade inlägg önskar att komma i kontakt med oss, vänligen skriv till IR@borsvarlden.com.

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser