Bildkälla: Stockfoto

AMF Fonders vd Jonas Eliasson får lämna, Cecilia Ardström utses till tillförordnad vd

AMF Fonders styrelse och Jonas Eliasson har kommit överens om att Jonas Eliasson lämnar rollen som vd för AMF Fonder. AMF Fonders styrelse har samtidigt utsett Cecilia Ardström till ny tillförordnad vd för bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Styrelsen vill tacka Jonas Eliasson för de insatser han gjort för AMF Fonder. Jonas Eliasson har initierat ett viktigt förändringsarbete som syftat till att lyfta fondernas resultat och stärka vårt erbjudande. När arbetet nu går in i en ny fas, med ett ännu tydligare fokus på AMF Fonders uppdrag och roll som leverantör av fonder anpassade för ett långsiktigt pensionssparande inom tjänstepensioner och premiepensionen, har vi kommit fram till det här är rätt tid för byte av ledarprofil, säger Camilla Larsson, styrelseordförande i AMF Fonder.

Cecilia Ardström har tidigare bland annat varit finansdirektör och chef för kapitalförvaltningen på Länsförsäkringar. Hon lämnar i samband med att hon utsetts till ny tillförordnad vd för AMF Fonder sin post som ledamot i AMF Fonders styrelse.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER