Bildkälla: Stockfoto

Analysguiden upprepar riktkurs 7,20 kronor för Qlosr Group

(Rättelse avser att analysen är gjord av Analysguiden)

Analysguiden upprepar sin riktkurs på 7,20 kronor för teknikbolaget Qlosr Group, enligt en färsk uppdragsanalys.

Omsättningen under det tredje kvartalet växte 283 procent till 125,3 miljoner kronor, vilket var i linje med analyshusets estimat. Den organiska tillväxten uppgick till drygt 19 procent och andelen prenumerationsintäkter var nästan 49 procent.

Under kvartalet genomförde bolaget fyra nya förvärv som totalt adderar intäkter om 74 miljoner kronor med en ebitda på 116 miljoner.

"Klart positivt är att redan nu har tre av förvärven under oktober adderat nya prenumerationsavtal på 1,9 miljoner kronor, vilket innebär att bolagets modell för integration och framtagande av synergier från förvärv är framgångsrik", skriver Analysguiden.

"Trots att bolaget inte funnits på börsen så länge, har det lyckats levererar en kraftig tillväxt med lönsamhet. Bolaget är på god väg att uppnå målet om en omsättning på 500 miljoner kronor för 2022 och sedan vidare mot målet 1 miljard år 2024. Vi tycker fortsatt att bolaget är klart intressant och upprepar vår tidigare köprekommendation och riktkurs", avslutar analysfirman.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER