Bildkälla: Stockfoto

Aventura ingår nytt partnerskap med Aarke som väntas vara värt 20 miljoner kronor

E-handelsacceleratorn Aventura har ingått ett nytt partnerskap med Aarke, som beräknas vara värt cirka 20 miljoner kronor under de kommande tolv månaderna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Parterna ingick ett market partnership-samarbete 2020. Bolagen har nu ingått ett fördjupat samarbete. Över de kommande åren kommer Aventura, utöver befintlig Tmall-butik, lansera flera nätbutiker på de största kinesiska plattformarna. Dessutom inkluderar det fördjupade samarbetet en utökning av partnerskapet till att omfatta försäljning till detaljister och större butikskedjor i Kinas största städer, samt kringprodukter som olika smaksättningar.

”Vi är glada att fördjupa vårt samarbete och erbjuda Aarke ett heltäckande stöd på Kinas största e-handelsplattformar samt försäljning i fysisk butik. Kinesiska konsumenter efterfrågar idag en sofistikerad shoppingupplevelse där också närvaro i fysisk butik är ett måste, och detta ligger i linje med vår strategi att växa tillsammans med våra partners”, kommenterar Gustav Åström, vd på Aventura Group, affären.
Börsvärldens nyhetsbrev
ANNONSER