Börsappen som samlar dina börsnyheter – Nu även med insynshandel

Efter två år på marknaden har appen Börskollen vuxit från noll till över 50.000 användare – detta med ett bibehållet snittbetyg på nära full pott enligt 400 användarrecensioner. Men det är inte bara användarbasen som har vuxit, utan även appens funktionalitet och användningsområden.

Annons

Appen, som började med att samla och paketera marknadens alla börsnyheter på ett och samma ställe, har utvecklats med fler funktioner i takt med att tiden gått. Men även appens användare har bidragit med önskemål och feedback som underlättar för Börskollen-teamet att styra skutan i rätt riktning.

Uppskattad “bolagsbevakning” och nu även “insynsbevakning”

En av appens mest populära funktioner är bolagsbevakningen där man kan skapa bevakningar för sina favoritbolag och även erhålla pushnotiser varje gång en ny relaterad nyhet inkommer. Baserat på denna uppskattade funktion växte bevakning av insynshandel fram som en ny funktion för appens användare.

Nu finns alltså möjligheten att enkelt se all insynshandel som finns rapporterad hos Finansinspektionen för respektive bolag och de olika typer av värdepapper som är knutna till bolaget i fråga. Som appanvändare får man även pushnotiser direkt när en ny transaktion har registrerats, på samma vis som de notiser som skickas för övriga bolagsrelaterade nyheter. När man klickar på en notis i sin telefon eller surfplatta finner man fullständig information om den specifika insynstransaktionen och kan på så vis snabbt få en uppfattning om ledande personer köper eller säljer aktier i bolaget.

Som registrerad appanvändare (vilket är helt gratis) kan man sen själv välja att stänga av/sätta på pushnotiser för nyheter, insynshandel och forumdiskussioner - detta precis som man önskar, för respektive av de bolag som man bevakar.

Utöver flöden och bevakning av börsnyheter och insynshandel så samlar appen även börs-TV och rörlig media från några av de mest populära aktörerna på marknaden. Börskollen har också ett diskussionsforum - tillgängligt för alla registrerade användare - med möjlighet att fördjupa sig och fritt diskutera sina innehav med andra appanvändare.

Upplev smidigheten med att ha alla börs- och finansnyheter samlade på ett ställe och ladda ner appen Börskollen redan idag! Som registrerad användare får du tillgång till betydligt fler användbara funktioner, men oavsett är tjänsten helt kostnadsfri att båda ladda ner och använda!

Hemsida: Här

iOS-appen: Här

Android-appen: Här

Insynshandel är tillgängligt i Android-appen och på webben redan idag men kommer till iOS vid årsskiftet 2017/2018.

Twitter: @borskollen_news

Facebook: @borskollen

Instagram: @aktier_borskollen

Börsvärldens nyhetsbrev
Annonser